Japonlar İğne Oyalarını İncelemek ve Manda Görmek İçin Geldi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Japonlar İğne Oyalarını İncelemek ve Manda Görmek İçin Geldi

Japonlar İğne Oyalarını İncelemek ve Manda Görmek İçin Geldi
19.07.2017 12:51

Japonya’dan 7 kişilik turist kafilesi, Kütahya’ın Tavşanlı ilçesi Tepecik beldesinde manda ve iğne oyalarını incelemek üzere kültür araştırmasına geldi.

Japonya'dan 7 kişilik turist kafilesi, Kütahya'ın Tavşanlı ilçesi Tepecik beldesinde manda ve iğne oyalarını incelemek üzere kültür araştırmasına geldi.

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesine gelen Japon turistler, ilçede ve Tepecik beldesinde kültür gezileri düzenledi. Japon turistler Tavşanlı ilçesinde tarihi ve turistik yerler ile ilgili bilgiler alarak mandacılık hakkında bilgiler aldı. Japon turistlerin grup lideri Ikumi Nonaka, kendileri için oldukça verimli bir gezi olduğunu ifade ederken, "Tavşanlı'ya özel iğne oyası için geldik ve Tepecik beldesinde mandaların yaşadığını öğrendik. Burada mandaları görerek, bu yöreye ait iğne oyalarının nasıl yapıldığını inceledik" dedi.

Japon kafile Tepecik beldesinde mandaların yaşadıkları yerleri inceleyerek buraları fotoğraflayarak kayıt altına aldılar. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Japonlar İğne Oyalarını İncelemek ve Manda Görmek İçin Geldi - Son Dakika


Advertisement