Jewex 2011 Büyük Ses Getirdi - Son Dakika
Güncel

Jewex 2011 Büyük Ses Getirdi

Jewex 2011 Büyük Ses Getirdi

Dünyanın Her Kıtasından, Türkiye'nin Dört Biryanından Kuyumcular Uluslararası İzmir Fuar Alanı'na Akın Etti.

07.02.2011 11:22

Sektörün önde gelen 115 kurumsal katılımcısının ev sahipliğinde, kuyumcuları yeni pazarlarla buluşturacak farklı bir güç ve anlayış ile hazırlanan JEWEX 2011 Alyans, Altın, Mücevher, Gümüş Takı ve Saat Fuarı, beklenenin üzerinde büyük bir ilgi ile karışandı.

Sadece ticari alıcılara açık olmasına rağmen yoğunluk nedeniyle fuar girişinde uzun kuyruklar oluştu. Gördükleri ilginin memnunluk verici olduğunu belirten Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer, alınan kayıtlar ve güvenlik önlemleri nedeniyle kapı girişinde yaşanan kuyruklar için sektör profesyonellerinden anlayış beklediklerini söyledi.

4 Şubat tarihinde Uluslararası İzmir Fuar Alanı'nda açılan organizasyona ilk gününde geçen yılın aynı dönemine oranla iki kat ziyaretçi giriş yaptı. Hafta sonunda ise yoğun ilgi nedeniyle girişlerde zaman zaman kuyruklar oluştu. Ziyaretçi açısından belirlenen hedef fuarın ikinci gününde aşıldı. Türk mücevher sektörünün farklı alanlarında faaliyet gösteren firmaların yüksek üretim güçlerini, tasarım becerilerini yansıtan koleksiyonlarını çıkarttıkları vitrinlerin önleri biran boş kalmadı. Stand içlerinde ise iş görüşmesi yapmak için ticari alıcılar kısa sürelide olsa beklemek durumunda kaldı.

JEWEX Alyans, Altın, Mücevher, Gümüş Takı ve Saat Fuarı düzenlenişinin üçüncü yılında büyük ses getirdi. Yapılan tanıtımlar ve titiz bir çalışmanın geri dönüşümü çok sayıda ticari alıcının fuara ilgi göstermesine neden oldu. JEWEX'in artan bir ivme ile yükselişini gösterdiğini belirten Gençiz Fuarcılık Genel Müdürü Osman Gençer bunda üst üste 5 yıldır yapılan geniş tanıtım, titiz çalışma ve bu yıl değiştirilen yerleşim planının büyük etkisi olduğunu söyledi. Gençer, JEWEX'ni daha şimdiden Avrupa ülkelerinde düzenlenen kuyumculuk ve saat fuarlarıyla olumlu yönde karşılaştırılmasının kendilerini onurlandırdığını ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Jewex 2011 Büyük Ses Getirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement