Kadın Gazeteciler Tecrübelerini Aktarıyor - Son Dakika
Güncel

Kadın Gazeteciler Tecrübelerini Aktarıyor

Kadın Gazeteciler Tecrübelerini Aktarıyor

Öncü kadınlar ile yolun başındakiler Üsküdar'da buluşuyor.

08.10.2013 14:21

Mesleklerinin öncü kadınları ile henüz meslekte yolun başında olanları buluşturmayı amaçlayan "ÖNCÜ KADINLAR ile YOLUN BAŞINDAKİLER BULUŞUYOR" adlı etkinlik start alıyor. Üç buluşmadan oluşacak projenin ilk programının konuğu 'öncü gazeteci kadınlar' olacak.

Üsküdar Belediyesi'nin ev sahipliğinde yapılacak programlarda her biri kendi alanında duayen olan başarılı kadınların, tecrübelerini ve bilgilerini genç meslektaşlarına, yeni kuşaklara aktarması, böylece kuşaklar arasında bir sinerji oluşturulması hedefleniyor.

Kadınların çalışma hayatındaki varlığını ve yerini güçlendirmeyi amaçlayan programların, Ekim ayı konukları Ayşe Böhürler (Yeni Şafak), Fadime Özkan (Star), Belma Akçura (Milliyet), Saadet Oruç (Star) olacak.

10 Ekim Perşembe akşamı, saat 20.00'da başlayacak ve interaktif olarak gerçekleşecek program, Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde ilgililerini bekleyecek.

Programın sonraki aylarda yapılacak bölümlerinde ise öncü doktor kadınlar ve öncü siyasetçi kadınlar bilgi ve tecrübelerini paylaşacaklar.

Gazetecilik mesleği hakkında bilgi sahibi olmak, mesleğin görünmeyen yönlerini dinlemek isteyenler davetlidir.

Gün : 10 Ekim Perşembe

Saat : 20.00

Yer : Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kadın Gazeteciler Tecrübelerini Aktarıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement