Kahramanmaraş'ta Çekiliş ve Aşure İkramı - Son Dakika
Güncel

Kahramanmaraş'ta Çekiliş ve Aşure İkramı

Kahramanmaraş\'ta Çekiliş ve Aşure İkramı

Kampanyası Kahramanmaraş üçüncü çekilişinin muharrem ayına denk gelmesi nedeniyle çekiliş ile birlikte Kahramanmaraşlılara aşure ikram edildi.

29.11.2012 13:54  Güncelleme: 15:49

"KALİTEYİ EN UYGUN FİYATA SUNUYORUZ"

Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz; "Bugün burada çekiliş programımızın son etabını gerçekleştireceğiz. İkinci yılımızda yaptığımız çekiliş sonucunda üç adet otomobil ile birlikte 30 adet hediye dağıtmış olduk. Önümüzdeki yıllarda ise bu hediyeler artarak devam edecektir. Esenlik gittiği her yerde müşterisiyle paylaşarak büyümektedir. Azda olsa kanaatle edindiğimiz karı sizlerle bölüşmekteyiz. Kaliteyi en uygun biçimde size sunmaya çalışıyoruz. Bundan dolayı Esenlik sizlerle birlikte büyümeye devam etmektedir" dedi.

"MUHARREM AYI DÖRT İLAHİ DİNDE KUTSANAN BİR AYDIR"

Boyraz; "Muharrem ayının içerisinde olmamız nedeniyle bugün burada sizlere aşure ikramımız olacaktır. Dört ilahi dinin hepsinde kutsanan bir ayın içerisindeyiz. Birçok mucizenin yaşandığı bir ayın içerisindeyiz. Tarih boyunca yaşanmış en hüzünlü olaylardan biri olan Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in torunu Hz. Hüseyin'in şehadetinin bu ayda yaşanmış olması bu aya ayrı bir hüzün katmıştır. Hz. Hüseyin şehadete giderken aslında bizlere zulme rıza göstermemeyi öğretmiştir. Bu olay tarih boyunca zulme başkaldırışta bir ilham olmuştur. Kerbela olayını bizler bir mesaj olarak günümüze yansıtmamız gerekiyor" dedi.

"SİZLERİN KATKILARIYLA ESENLİK'İN KAHRAMANMARAŞ'A YATIRIMLARI DEVAM EDECEKTİR"

Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Güven; "Esenlik'in yaptığı bu anma ve çekiliş programında bizleri yalnız bırakmadığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Sizlerin katkılarıyla Esenlik'in Kahramanmaraş'a hizmetleri devam edecektir. Bir hemşeriniz olarak da Esenlik'in buraya yaptığı yatırımlardan dolayı gurur duyuyorum" dedi.

"MALATYA KAHRAMANMARAŞ'IN KARDEŞ ŞEHRİDİR"

MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Ali Cilve; "Malatya bizim kardeş şehrimizdir. Esenlik'in buraya yaptığı hizmetlerden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. Esenlik Kahramanmaraş'a bir renk, bir ahenk, rekabet ve ucuzluk getirmiştir. Kahramanmaraş'ta Esenlik'i tercih etmemizin nedeni eğitime verdiği katkıdır. Şu anda bize hediye edilen eğitim binasında ülkemiz için faydalı olacak nesiller yetişmektedir. Bundan dolayı başta Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz ve ekibine teşekkürü bir borç biliyor, Kahramanmaraşlıların bundan sonraki alışverişlerinde Esenlik'i tercih etmelerini istiyorum" dedi.

Araba talihlisini belirlemek üzere MÜSİAD K.Maraş Şube Başkanı Ali Cilve'nin yaptığı çekiliş sonucunda 7562 numaralı kuponu dolduran Hamit Çeray Esenlik'ten araba kazanan talihli oldu.

Çekiliş programından sonra yapılan dua ile birlikte davetlilere aşure ikramı yapıldı.

Programa Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Güven, MÜSİAD Kahramanmaraş Şube Başkanı Ali Cilve, Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakçı, Malatya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Haydar Karaduman, Malatya Basın İlan Kurumu İl Müdürü Erdem Kaplan, Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, Esenlik Genel Müdür Yardımcısı Erhan Soylu, Malatya Basın Kuruluşu Temsilcileri, Esenlik Birim Müdürleri ile birlikte birçok vatandaş katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kahramanmaraş'ta Çekiliş ve Aşure İkramı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement