Kaldırımda Yürüyen Kadını Ezdi - Son Dakika
Güncel

Kaldırımda Yürüyen Kadını Ezdi

Kaldırımda Yürüyen Kadını Ezdi

Üsküdar'da, önüne çıkan araca çarpmamak için direksiyonu kıran sürücü, aracının hakimiyetini kaybedince kaldırımda yürüyen bir kadını altına aldı.

16.02.2013 13:21

Üsküdar'da, önüne çıkan araca çarpmamak için direksiyonu kıran sürücü, aracının hakimiyetini kaybedince kaldırımda yürüyen bir kadını altına aldı. Ağır şekilde yaralanan Deniz Göytan (35) adlı kadın, vatandaşların aracı havaya kaldırmasıyla sıkıştığı yerden çıkarıldı.

Kaza, Acıbadem Faik Bey Sokak'da saat 11.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, bir kargo şirketine ait 34 EE 2281 plakalı panelvanla, Acıbadem Caddesi'ne doğru ilerleyen Ali Erdal, yan sokaktan hızlı bir şekilde önüne çıkan otomobile çarpmamak için manevra yaptı. Panikleyen Erdal, direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan panelvan, kaldırıma çıkarak Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nin duvarına çarptı. Yaklaşık 20 metre kaldırımda ilerleyen panelvan, o sırada kaldırımda yürüyen Deniz Göytan adlı kadını altına alarak durabildi. Aracın altında sıkışan Göytan ağır şekilde yaralandı.

Kazayı gören vatandaşlar, bir yandan polis ve sağlık ekiplerine haber verirken, bir yandan da Göytan'ı kurtarmak için çabaladı. Panelvanı havaya kaldıran vatandaşlar, Deniz Göytan'ı aracın altından çıkardı. Bir süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri, olay yerinde ilk müdahaleyi yaptıkları yaralı kadını, Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Burada tedavisi yapılan Deniz Göytan'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.Panelvanın sürücüsü Ali Erdal ise polis ekipleri tarafından gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

MD - İstanbul/ Üsküdar

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kaldırımda Yürüyen Kadını Ezdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement