Kalp Haftası'nın En Keyifli Etkinliği - Son Dakika
Güncel

Kalp Haftası'nın En Keyifli Etkinliği

Kalp Haftası\'nın En Keyifli Etkinliği

12-17 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen Kalp Haftası ile ilgili en duyarlı etkinlik Bayrampaşa'daki Turkuazoo Akvaryum'da gerçekleşti.

18.04.2013 11:38

Kalp Haftası'nın En Keyifli Etkinliği Turkuazoo'da Gerçekleşti

Türkiye'nin ilk dev akvaryumu Turkuazoo yine çok duyarlı bir projeye imza attı. Türk Kalp Vakfı - Türk Pediatrik Kardiyoloji Derneği ve Limonist Ajans ile ortak bir çalışma yaparak, maddi sıkıntıları olan ailelerin kalp hastası çocuklarını ağırladı.

Türk Kalp Vakfı üyeleri ve uzmanlarının katılımıyla renklenen etkinlikte, çocuklar Türkiye'nin ilk dev akvaryumu olan Turkuazoo'yu büyük bir keyif ve heyecanla gezdi. Özellikle sualtı tünelinde köpekbalıklarıyla beklemedikleri kadar yakın olan kalp hastası minikler, bir gün bile olsa hastalık karamsarlığından sıyrılıp keyifli zamanlar geçirdiler.

Çocuklar için birbirinden keyifli etkinliklerle renklenen Turkuazoo gezisinde çocukların gözlerindeki mutluluk görülmeye değerdi.

Türk Kalp Vakfı yetkilerinin düzenlediği plaket töreni ile sonlanan etkinlik, Kalp Haftası'nın önemine dikkat çekti.

Konuyla ilgili olarak Turkuazoo Genel Müdür Yardımcısı Gülnur İnkaya: "Çocukların içerisinde olduğu her türlü sosyal sorumluluk projesine Turkuazoo olarak destek olmaya çalışıyoruz. Özellikle çocuklara yönelik projelere gösterdiğimiz hassasiyet biliniyor. Kalp Haftası nedeniyle Türk Kalp Vakfı ile ortak bir projeye imza attığımız için çok mutluyuz." şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kalp Haftası'nın En Keyifli Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement