Kamyonet Otomobile Çarptı: 1 Ölü, 5 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Kamyonet Otomobile Çarptı: 1 Ölü, 5 Yaralı

Kamyonet Otomobile Çarptı: 1 Ölü, 5 Yaralı

Kaza, gece saatlerinde kent merkezine 5 kilometre uzaklıktaki Dikilcik Köyü yakınlarında meydana geldi.

13.07.2013 02:20

Kaza, gece saatlerinde kent merkezine 5 kilometre uzaklıktaki Dikilcik Köyü yakınlarında meydana geldi. Kalender Yavuz, beraberinde eşi Besi Yavuz ve torunları Ali Can (2), Mert Ali (4) ve Mert Ozan Karcı (6) ile birlikte yönetimindeki 02 HH 724 plakalı otomobille Ulubaba Türbesi'ni ziyarete gitti. Ziyaretin ardından Adıyaman kent merkezine hareket eden Kalender Yavuz yönetimindeki otomobile, karşı yönden gelen 42 yaşındaki Akif Yiğit yönetimindeki 02 FE 415 plakalı kamyonet çarptı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil hurda yığınına dönerken, kamyonet devrildi. Kazada, otomobil sürücüsü Kalender Yavuz öldü, Besi Yavuz, Ali Can, Mert Ali ve Mert Ozan Karcı ile kamyonet sürücü Akif Yiğit yaralandı.

EKİPLER SEFERBER OLDU

Kazayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve kurtarma ekibi ile jandarma sevk edildi. Jandarma, karayolunu trafiğe kapatarak çevre güvenliğini alırken, sağlık ekipleri de yaralılara müdahale etti. Olay yerindeki ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, ambulanslarla Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Tedavisine başlanılan yaralıların sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Kurtarma ekipleri ise otomobilde sıkışarak can veren Kalender Yavuz'un cesedini çıkartmak için çalışma başlattı. 1 saatlik çalışmanın ardından otomobilden çıkartılan Yavuz'un cesedi, otopsi için Adıyaman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna götürüldü.

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Kazayı haber alan Kalender Yavuz'un yakınları, olay yerine gelerek gözyaşı döktü. Sinir krizi geçirerek fenalaşan kişiler, yakınları ve sağlık ekipleri tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Kaza nedeniyle ulaşıma kapanan karayolu, kazaya karışan otomobil ile kamyonetin kaldırılmasının ardından yeniden trafiğe açıldı. Jandarma kazayla ilgili soruşturma sürdürüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kamyonet Otomobile Çarptı: 1 Ölü, 5 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement