Kandaz'a Kartepeli İşadamı Gündüz'den Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Kandaz'a Kartepeli İşadamı Gündüz'den Ziyaret

Kandaz\'a Kartepeli İşadamı Gündüz\'den Ziyaret

AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz'ı Kartepeli işadamı Fikret Gündüz ve beraberindeki heyet makamında ziyaret etti.

11.02.2013 09:16

Ziyaret esnasında Gündüz, Kartepe ilçesinde beraber yaşadıklarını, yapılan hizmetlerin gerek güzellikleri, gerekse eksiklikleri hepimizi ilgilendirdiğini belirterek, Kartepe' yi yönetmenin kolay olmadığını, ilçe yöneticlerinin de işlerinin zor olduğunu söyledi.

AK Parti Kartepe ilçe teşkilat binasının güzelliğinin yanında başta ilçe başkanı ve yöneticilerinin de aynı güzellikle kendilerini karşıladıklarını kaydeden Gündüz, "Öncelikle teşkilatı ziyaret ettiğim için çok memnunum. Kartepe' ye hizmet için bana ihtiyaç duyulduğunda her zaman ben ve arkadaşlarım yanınızda hazır olacağız" dedi.

Kartepe' nin Dinamiklerinden

Kandaz da, işadamı Fikret Gündüz' ün bu ziyaretinden ve ifadelerinden çok memnunluk duyduğunu ifade ederek, şöyle konuştu: "AK Parti Kartepe ilçe teşkilatının kapıları tüm Kartepeli hemşerilerimize sonuna kadar açık olduğunu ve tüm vatandaşlarımızın da bunu bildiğini bir kez daha hatırlatmak isterim. Fikret bey Kartepe' nin dinamiklerinden. İlçemize hizmet kapsamında her zaman bir ve beraber çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Ayrıca teşkilatımızı ziyaretlerinizden ötürü de teşekkür ediyorum."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kandaz'a Kartepeli İşadamı Gündüz'den Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement