Karabalık'a Nezaket Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Karabalık'a Nezaket Ziyareti

Karabalık\'a Nezaket Ziyareti

Metin Tuncay başkanlığındaki Kartepe Galatasaraylılar Dernek yönetimi Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'a nezaket ziyaretinde bulundu.

11.06.2013 14:02  Güncelleme: 15:26

Kartepe ilçesinde Sarı-Kırmızılı taraftarlar arasında birlik ve dayanışmayı artırmak amacıyla Metin Tuncay başkanlığında Abdullah Yılmaz, Kerim Kandaz, Mehmet Tokdemir, Mustafa Salman, Fatik Kök, Yakup Elbüken ve Yaşar Bozdağ'dan oluşan yönetim kurulu ilçe protokolüne yönelik nezaket ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'ı makamında ziyaret etti.

Kartepe Galatasaraylılar Dernek yöneticileri Metin Tuncay, Abdullah Yılmaz ve Kerim Kandaz tarafından gerçekleşen ziyarette dernek faaliyetleri hakkında başkan bilgi aktarıldı. Dernek yönetimi başkana Galatasaray kaşkol ve flaması da hediye ederken, spora gönül verenleri İstasyon Mahallesi'ndeki dernek binası açılışında bir araya getirmeyi düşündüklerini kaydetti.

Dernek yönetiminin ziyaretinden memnunluk duyduğunu belirten Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Tuncay ve ekibine başarılar diledi. Belediye spor okulları ile dernek yönetiminin işbirliği içinde bulunmasını tavsiye eden Başkan Karabalık, "Kartepe'de çocuklarımızın ve gençlerimizin dostluk, kardeşlik ve birlikteliğini pekiştirecek sportif aktivitelere yönetilmesinde derneklerimizin fikirlerine her zaman açığız" dedi. İçilen çaylar eşliğindeki ziyaret samimi atmosferde süren sohbet ardından son buldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karabalık'a Nezaket Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement