Karabalık İbrikdereli Askerleri Yolcu Etti - Son Dakika
Güncel

Karabalık İbrikdereli Askerleri Yolcu Etti

Karabalık İbrikdereli Askerleri Yolcu Etti

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, İlçedeki 1991/2 Celp Döneminde Vatani Görevlerini Yapacak İbrikdere Mahallesi'nin Delikanlılarından Önder Gürel Ve Yunus Baycan'ı Askere Yolcu Etti.

26.05.2011 23:27  Güncelleme: 23:28

Kartepe belediye başkanı şükrü karabalık, ilçedeki 1991/2 celp döneminde vatani görevlerini yapacak ibrikdere mahallesi'nin delikanlılarından önder gürel ve yunus baycan'ı askere yolcu etti.

Kartepe İbrikdere Mahallesi İmar Caddesi üzerindeki evleri önünde tertiplenen asker uğurlamasında asker adaylarının aileleri ve dostları hazır bulundu. Fabrikada işçi olarak çalışan Şamil ve Fatma Zehra Gürel çiftinin çocukları Önder ile emekli Hüsnü ve Sabiha Baycan çiftinin 3 çocuğundan biri olan Yunus, büyüklerinin elini çpüp hayır duasını alması ardından oluşturulan konvoy eşliğinde yolcu edildi.

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık da, asker adaylarını yolcu ederken kendilerine hayırlı teskereler dileklerinde bulundu. Burdur'da piyade er olarak vatan görevini yapacak Önder Gürel ile İzmir Gaziemir'de ulaştırma birliğinde askerliğini yapacak Yunus Baycan, coşku ve gurur eşliğinde baba ocaklarından asker ocağına yolcu edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karabalık İbrikdereli Askerleri Yolcu Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement