Karabalık, Kaymakam Durmuş'a Yeni Kartepe Projesini Anlattı - Son Dakika
Güncel

Karabalık, Kaymakam Durmuş'a Yeni Kartepe Projesini Anlattı

Karabalık, Kaymakam Durmuş\'a Yeni Kartepe Projesini Anlattı

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, belediyeyi ziyaret eden yeni Kaymakam Ayhan Durmuş'a ilçenin tanıtımı ile ilgili, belediye projeleri ve yatırımları hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

14.09.2013 10:43

Ziyarette taraflar geleceğin Kartepesinin inşa edilmesinde merkezi hükümetin ve yerel yönetimin işbirliğinde sağlayacağı hizmetlerin artarak devamı noktasında yapılacak iş birliğinin önemine değindiler.

Kartepe'ye yeni atanan Kaymakam Ayhan Durmuş, önceki gün Kartepe Belediyesi'ni ziyaret etti. Belediye Başkanı Şükrü Karabalık ve belediye başkan yardımcıları, Yeni Kartepe'nin oluşumuna imkan sağlayacak projelerin neler olduğunu ve son durumları hakkında Kaymakam Durmuş'a sunumda bulundular.

Geleceğin Kartepesinin inşaası anlamında Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'ın üzerinde hassasiyetle durduğu Kartepe Kent Merkezi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı'nın sunumunda Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Şehir ve Bölge Plancısı Bali Holat proje alanı hakkında genel bilgiler verdi. Kartepe Belediyesi Plan ve Proje Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalar ile ilgili de Kartepe Belediyesi Yüksek Şehir Plancısı Ferda Özparlak slayt gösterisi eşliğinde detay bilgileri aktardı.

Kaymakam Ayhan Durmuş ile Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık bir araya gelerek Yeni Kartepe'nin oluşumuna imkan sağlayacak projeler için kafa kafaya verdiler. Toplantıda Kartepe Kent Merkezi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Proje Alanı'nın hakkında bilgi veren Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, Değişen ve gelişen Kartepe'nin sahip olduğu değerler, ilçedeki projeler ve yatırımlar hakkında bilgi aktardı.

Yeni Kartepe Projesi ile değerlenen ilçenin geleceğinin çok parlak olduğunu kaydeden Başkan Şükrü Karabalık, "Bütün bu çalışmaların yapılmasında merkezi hükümetin de desteğinin sürmesini beklemekteyiz" dedi. Kartepe Kaymakamı Durmuş da, geleceği düşünmek zorunda olduklarını belirten yerel yönetimlerle işbirliği içinde olmanın gerekliliğine dikkat çekti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karabalık, Kaymakam Durmuş'a Yeni Kartepe Projesini Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement