Karakol Açılışında Vali Gazetecileri Nezarethaneye Kilitledi - Son Dakika
Güncel

Karakol Açılışında Vali Gazetecileri Nezarethaneye Kilitledi

Karakol Açılışında Vali Gazetecileri Nezarethaneye Kilitledi

Antalya'da yenilenen Şarampol Polis Merkezi'nin açılışına katılan Vali Ahmet Altıparmak, nezarethaneye girip görüntü alan gazetecileri şaka olsun diye kilitledi.

15.09.2011 13:36

Antalya'da yenilenen Şarampol Polis Merkezi'nin açılışına katılan Vali Ahmet Altıparmak, nezarethaneye girip görüntü alan gazetecileri şaka olsun diye kilitledi. Vali Altıparmak'la birlikte açılışa katılan Baro Başkanı Zafer Köken, "Sizleri kurtaracağım, avukatınızım" diye espri yaptı. Anahtar bulunamayınca gazeteciler, 15 dakika içeride kaldı.

Turizm kenti Antalya'da polis merkezlerinin iyileştirilmesi kapsamında 2009 yılında başlatılan çalışma sonunda Şarampol Polis Merkezi de yenilenen yüzüyle tekrar hizmete açıldı. 3 katlı binadaki onarım ve düzenleme ardından yapılan açılışına Antalya Valisi Ahmet Altıparmak, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Kemal Korkmaz, İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Aykut Tanrıverdi, Antalya Baro Başkanı Zafer Köken, İl Müftüsü Mahmut Yeleser, emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri, şube müdür yardımcıları ve emniyet personeli ile Emniyet Hizmetleri Destekleme Derneği Başkanı turizmci işadamı Yaşar Sobutay katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Antalya Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, 2009 yılından bu yana polis merkezlerimizin iyileştirmesiyle ilgili çalışmaları aralıksız sürdürdüklerini anlattı. Yılmaz, "Kentin en doğusundan batısına Avrupa Birliği standartlarına uygun polis merkezleri yapıyoruz. Polis merkezlerimizin hiçbiri daha önce bu standartlara uymuyordu, ancak şimdi yaptığımız binalar Avrupa'da bile yok. Bizim vatandaşımız hizmetin en iyisine layıktır" diye konuştu.

Vali Altıparmak ise polis merkezlerinin yapımına destek olan hayırseverlere ve personele teşekkür ederek, turizm kentine yakışır binalar yapılmasıyla buraya gelenlerin ve çalışan personelin de ruh halinin iyileştiğine dikkati çekti. Altıparmak, "Modern polis merkezlerine gelen insanların yüzü gülüyor. Burada çalışan personel ise daha başka bir şevkle çalışıyor" dedi.

Konuşmaların ardından Müftü Mahmut Yeleser dua okudu. Okunan dua ardından kurdele kesimiyle karakolun açılışı yapıldı. Vali Altıparmak, polis merkezini gezerken görüntü almak için nezarethaneye giren gazetecilerin üzerine kapıyı kilitledi. Altıparmak'ın hemen yanında bulunan Baro Başkanı Zafer Köken'in, "Sizleri kurtaracağım, avukatınızım" esprisi gülüşmelere neden oldu. Nezarethane kapısının anahtarı bulunamayınca gazeteciler, 15 dakika içeride kaldı. Gazeteciler anahtarın bulunup kapının açılmasıyla nezarethaneden çıktı. Bu sırada Vali Altıparmak ve misafirler polis merkezini gezmeyi bitirip düzenlenen kokteyle katıldı. - Antalya

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karakol Açılışında Vali Gazetecileri Nezarethaneye Kilitledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement