Karşıyaka Belediyespor Okçulukta Türkiye Rekoru Kırdı - Son Dakika
Güncel

Karşıyaka Belediyespor Okçulukta Türkiye Rekoru Kırdı

Karşıyaka Belediyespor Okçulukta Türkiye Rekoru Kırdı

Türkiye Okçuluk Federasyonu'nun düzenlediği Türkiye Salon Federasyon Kupası Okçuluk yarışmaları'nda Karşıyaka Belediyespor Mix takımı makaralı yayda Türkiye rekoru kırdı.

14.12.2014 13:30

Türkiye Okçuluk Federasyonu'nun düzenlediği Türkiye Salon Federasyon Kupası Okçuluk yarışmaları'nda Karşıyaka Belediyespor Mix takımı makaralı yayda Türkiye rekoru kırdı.

Çukurova TÜYAP Fuar Salonu'nda devam eden ve 37 ilden 107 kulüpten toplam 577 kadın ile erkek sporcu ile rekor katılım gerçekleştiği yarışmalarda makaralı yay mix yarışmalarında Türkiye rekoru kırıldı.

İzmir Karşıyaka Belediyespor'dan Demir Elmaağaçlı ile Ecem Cansu Coşkun'dan oluşan mix takımı 160 tam puan üzerinden 157 puan elde ederek yeni Türkiye rekorunun sahipleri oldu.

YAVAŞ: "KIRILAN 4 TÜRKİYE REKORU İLE ADANA UĞURLU GELDİ"

Okçuluk Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Cumhur Yavaş, "Adana'da ilk kez gerçekleştirilen salon okçuluk yarışmalarında hem organizasyon olarak hem de rekor olarak ilkleri yaşadık. Kırılan 4 Türkiye rekoru ile Adana uğurlu geldi. Bu durum gelecek için bizleri umutlandırdı. Ayrıca Avrupa, Dünya ve Olimpiyat Oyunlarında madalya şansımızın yüksek olduğunu gösterdi. Tüm sporculara, bunları yarışmalara hazırlayan antrenörlere kulüp yöneticilerine teşekkür ederiz" dedi.

ADANA'YA DAHA BÜYÜK ORGANİZASYONLAR VERECEĞİZ

Bu arada, Okçuluk Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve MHK Başkanı Aydın Yolaç da Adana'ya daha büyük organizasyonların verilmesini sağlayacaklarını sözledi. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karşıyaka Belediyespor Okçulukta Türkiye Rekoru Kırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement