Kartalkaya Doldu Taştı - Son Dakika
Güncel

Kartalkaya Doldu Taştı

Kartalkaya Doldu Taştı

Bolu Kartalkaya'da Bulunan Otellerin Yılbaşı Rezervasyonları Yüzde 100'e Ulaştı.

28.12.2010 11:35

BOLU Kartalkaya'da bulunan otellerin yılbaşı rezervasyonları yüzde 100'e ulaştı. Oteller yeni yıla girilirken karlar üzerinde partiler düzenleyecek.

Köroğlu Dağları'nın zirvesinde bulunan kayak merkezi Kartalkaya'da bulunan Grand Kartal, Kartal Otel ve Dorukkaya Otel yılbaşı için müşterilerine özel eğlence programları hazırladı. Yeni yılı Kartalkaya'da karşılayacak olan tatilciler rezervasyonları doldurdu. Grand Kartal Otel ile Kartal Otel'de tatilciler için otelin restoranında gala gecesi düzenlenecek. Müzik eşliğinde eğlenecek olan tatilciler daha sonra otelin önündeki kar partisine geçecek. Yakılacak dev ateşin önüne kurulacak sahne ile tatilciler yeni yıla karlar üzerinde girecek. Eğlence otelin diskosunda sabahın ilk ışıklarına kadar devam edecek.

Dorukkaya Otel'de ise yılbaşı gecesinde Safiye Soyman ile Faik Öztürk ikilisi sahne alacak. Otelin restoran bölümündeki gecede eğlenecek olan tatilciler için çeşitli animasyonlar düzenlenecek. Otelin pistlerinde yeni yılın ilk dakikalarında kayak hocaları tarafından gece kayağı gösterisi yapılacak. Kayak hocaları ellerinde meşalelerle gruplar halinde tepelerden kayacaklar.

Doğal güzellikleriyle ünlü Abant Tabiat Parkı'nda bulunan Büyük Abant ve Abant Palace Otel, Bolu dağı'nda bulunan Koru Otel'de de rezervasyonlar yüzde 100'e ulaştı. Abant Palace Otel'de yılbaşında Ayşegül Aldinç, Büyük Abant Otel'de Tuğba Özerk, Koru Otel'de ise Eda- Metin Özülkü çifti sahne alacak.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kartalkaya Doldu Taştı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement