Kartepeli Muhtarlar Yeni Yerine Taşındı - Son Dakika
Güncel

Kartepeli Muhtarlar Yeni Yerine Taşındı

Kartepeli Muhtarlar Yeni Yerine Taşındı

Kartepe Muhtarlar Derneği, Konak Mahallesi Cengiz Topel Caddesi üzerindeki yeni yerine taşındı.

25.07.2012 16:24

9 Ağustos 2012 tarihinde dernek binasının açılışını yapmaya hazırlandıklarını belirten Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker, çevre düzenlemeleri çalışmalarına verdikleri katkı nedeniyle Belediye Başkanı Şükrü Karabalık'a da teşekkür etti.

52 mahalle ve 10 köy muhtarını bünyesinde barındıran ve bugüne kadar sergilediği birlik ve beraberlik ile örnek bir yönetim sergileyen Kartepe Muhtarlar Derneği yeni yerine taşındı. Kaymakamlık binası arkasındaki 25 metre karelik prefabrik alandan, Konak Mahallesi Cengiz Topel Caddesi üzeri Uzunçiftlik Işıklar mevkiindeki 120 metre karelik prefabrike taşınan Kartepe Muhtarlar Derneği yönetimi şu günlerde açılış heyecanını yaşıyor.

9 Ağustos 2012 tarihinde yeni hizmet binasının açılışını yapacak Kartepe Muhtarlar Derneği yönetimi derneğin iç donanımını tamamladı. Dernek binası bir başkanlık odası, sekretarya, bir toplantı odası, mutfak ve tuvaletten oluşuyor. Konumu itibarıyla ulaşımı da kolay olan dernek binası çevresinde ki çevre düzenlemelerini ise Kartepe Belediyesi ekipleri hummalı şekilde devam ettirmekte.

Kartepe Belediyesi Fen İşleri ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin koordineli çalışması ile dernek binası çevresindeki sosyal donatılar hazırlamakta. Ekipler bina çevresindeki bölgenin zemin tesviyesini yaparak 38 araçlık otopark alanına mıcır serdi. 9200 metre karelik yeşil alanı düzenleyen ekipler, 25 metre karelik bir kamelya alanı için zemin çalışması yapmakta. 3x3 ebatında bir kamelya ile açık havada dinlenme imkanı bulacak muhtarların ana yola bağlantılı yürüyüş yolları da yapılacak.

Kartepeli muhtarların birlik ve beraberlik içinde daha nicelikli, kaliteli ve vizyonu olan bir yönetim olarak çalıştığına dikkat çeken Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Türker, "Daha bir yılını doldurmamış bir yönetim olarak tüm muhtarları bir çatı altında toplayacak yeni dernek binamıza taşındık. Yerel yöneticilerimizin desteği ile başarılı çalışmalar içinde bulunan yönetimimize ilk günden itibaren değer veren Belediye Başkanımız Şükrü Karabalık, yer konusunda ve çevre düzenlemeleri konularında sergilediği davranış ile bizleri onurlandırmaya devam etmiştir. Bu nedenle kendisine tüm muhtar arkadaşlarım adına bir kez daha teşekkür ederim. Açılışımıza bizleri yalnız bırakmayacak tüm dostlarımıza şimdiden teşekkür ederim" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kartepeli Muhtarlar Yeni Yerine Taşındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement