Kaymakam Çetin, Okul İnşaatında İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Güncel

Kaymakam Çetin, Okul İnşaatında İncelemelerde Bulundu

Kaymakam Çetin, Okul İnşaatında İncelemelerde Bulundu

Muş’un Varto Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, inşaatı devam eden 16 derslikli Şehit Serdar Akın Anadolu Lisesi ve 300 kişilik pansiyon inşaatında incelemelerde bulundu.

30.10.2017 10:00

Muş'un Varto Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, inşaatı devam eden 16 derslikli Şehit Serdar Akın Anadolu Lisesi ve 300 kişilik pansiyon inşaatında incelemelerde bulundu.

Varto'da inşaatı devam eden 16 derslikli Şehit Serdar Akın Anadolu Lisesi binası ve 300 kişilik pansiyon inşaatında Jandarma Komutanı Binbaşı İsmail Terzi, İlçe Emniyet Müdürü Orhan Ağdaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yalçın Süne ile beraber incelemelerde bulunan Kaymakam Çetin, inşaatların bir an evvel bitirilmesi talimatını verdi. Yüklenici firma sahibinden işin acilen bitirilmesini isteyen Kaymakam Çetin, "Yüklenici firma zamanında ve uygun bir şekilde görevini yapmaktadır. Önümüzdeki sezonda 400-500 öğrencimiz burada eğitim öğretim görecek. Hem Varto ilçesinin hem de dışarıdan gelecek öğrencilerimiz burada eğitim öğretimlerini tamamlayacaklar. Ancak malumunuz memleketimiz kış memleketi, bu işlerin acilen yapılması gerekmektedir. Devletimizin verdiği imkanlar sürekli vardır. Bu imkanları güzel bir şekilde kullanmamız gerekmektedir. Çok güzel 16 derslikli bir okul inşaatımız ve 300 kişilik pansiyon binamızın inşaatları bitmek üzeredir. Bu inşaatlarımızın bir an evvel faaliyete geçirilmesi ve tamamlanması için yüklenici firma ile gerekli görüşmeleri yaptık. Lise öğrencilerimiz şimdilik geçici olarak eğitim öğretimlerine başka bir binamızda devam etmektedir. Okulumuz ve pansiyon inşaatlarımız bir an evvel tamamlanırsa, liseye giden öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz rahata kavuşacaktır. Bu okulumuzun yapımında emeği geçen Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza ve Bakanımıza ve diğer ilgili şahısların hepsine teşekkür ederim. Vartolu hemşehrilerime hayırlı olsun" dedi. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kaymakam Çetin, Okul İnşaatında İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement