Kaymakamlık Kupası Polat Rulman'ın Oldu - Son Dakika
Güncel

Kaymakamlık Kupası Polat Rulman'ın Oldu

Kaymakamlık Kupası Polat Rulman\'ın Oldu

"Kaymakamlık Halı Saha Futbol Turnuvası" futbol takımları arasında oynanan karşılaşma ile sona erdi.

16.01.2012 09:58

Beylikdüzü Kaymakamlığı İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Kaymakamlık Halı Saha Futbol Turnuvası" Polat Rulman ve Beylikdüzü MHP futbol takımları arasında oynanan karşılaşma ile sona erdi.

Beylikdüzü Kaymakamlığı İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından düzenlenen "Kaymakamlık Halı Saha Futbol Turnuvası", çekişmeli geçen maçların ardından finale çıkmaya hak kazanan Polat Rulman ve Beylikdüzü MHP futbol takımları arasında oynanan final karşılaşması ile sona erdi. Final maçında Beylikdüzü MHP'yi mağlup etmeyi başaran Polat Rulman, Kaymakamlık Kupası'nı almanın sevincini yaşadı.

16 takımın katıldığı turnuva, kıran kırana geçen maçlara sahne oldu. Takımlar arasında büyük çekişmenin yaşandığı maçlar sonrasında birincilik kupası Kaymakam Ahmet Mesut Demirkol tarafından Polat Rulman futbol takımına verilirken, turnuvayı ikinci olarak tamamlayan Beylikdüzü MHP'ye ise Beylikdüzü MHP İlçe Başkanı Ali Aydın tarafından ikincilik kupası takdim edildi. Turnuva'da üçüncü olan Beylikdüzü İlçe Emniyet'e de Beylikdüzü Belediyesi Başkan Yardımcısı İsmail Yalçın tarafından üçüncülük kupası takdim edildi. Üç takımın futbolcularına da madalya verildi.

Turnuva sonunda konuşan Kaymakam Demirkol, "Oldukça güzel bir turnuva oldu. Final maçı da finale yakışır güzellikte oldu. Dünya rekortmenimiz Cem Karabay Beylikdüzümüzü nasıl tanıttıysa aynı şekilde her alanda bir çok sporcumuzun da dünyaya örnek olacağına inanıyorum. Sporcularımıza her zaman inandık, güvendik onlara destek vermeye devam edeceğiz" dedi.

Turnuva, Kaymakam Demirkol'un büyük emek ve katkılarından dolayı Belediye Başkanı Yusuf Uzun adına, Başkan Yardımcısı İsmail Yalçın'a plaket takdiminin ardından hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle sona erdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kaymakamlık Kupası Polat Rulman'ın Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement