Kazada kurtulan hemşireden polise teşekkür ziyareti ADANA - Son Dakika
Güncel

Kazada kurtulan hemşireden polise teşekkür ziyareti ADANA

Kazada kurtulan hemşireden polise teşekkür ziyareti ADANA

Kazada kurtulan hemşireden polise teşekkür ziyareti ADANA

13.09.2013 11:50

Kazada kurtulan hemşireden polise teşekkür ziyareti - ADANA

Kazada kurtulan hemşireden polise teşekkür ziyareti

- Adana'da, sulama kanalına devrilen otomobilinde boğulma tehlikesi geçiren hemşire, suya atlayarak kendisini kurtaran polise ailesiyle teşekkür ziyaretinde bulundu

ADANA (AA) - Sulama kanalına devrilen otomobilinde boğulma tehlikesi geçiren hemşire, suya atlayarak kurtulmasını sağlayan polise teşekkür ziyaretinde bulundu.

Merkez Seyhan ilçesinde 3 gün önce otomobiliyle sulama kanalına düşen hemşire Ayni Budak (36), budan kurtulmasını sağlayan polis memuru Hüseyin Özçelik'i görevli olduğu asayiş ekipler amirliğinde, eşi Oğuz Budak (36) ve 4 aylık kızı Ayşe Elçin Budak ile ziyaret eti.

- Kurtaran genci arıyorlar

Kazada yaşadıklarını anlatan Ayni Budak, "İnsan seslerini duyunca güvenim arttı ve otomobilden çıkmaya çalıştım. Henüz ismini dahi bilmediğim bir genç gelip, beni arabadan çıkarttı. Şu anda ona ulaşmaya çalışıyoruz. Ona da teşekkür etmek istiyorum. Araçtan çıkmama yardımcı oldu. Bir süre sonra da yardımıma polis geldi. Şimdi yeni bir hayat yaşıyorum" dedi.

Oğuz Budak da eşinin kurtarılmasında yardımcı olan polis memuruna teşekkür ederek, "Olayın görüntülerini izleyince adeta şoke oldum. Polis arkadaşa ve eşimi kurtaran gence çok teşekkür ediyorum. O gence henüz ulaşamadık. Ona ulaşıp, teşekkür etmek istiyoruz" diye konuştu.

Polis memuru Hüseyin Özçelik ise olayı haber alıp kaza yerine vardıklarında bir gencin suya atlayıp sürücüyü kurtarmaya çalıştığını gördüğünü ifade ederek, şöyle devam etti:

"Ayni hanımı kurtarmak isteyen genç bir süre sonra yoruldu. Yorulduğu için bir süre sonra bırakmak zorunda kaldı. Ben de suya atlayıp her ikisini kurtardım. Tekrar geçmiş olsun diyorum."

Çalıştığı hastanede mesaisi tamamlayan hemşire Ayni Budak, evini dönmek için yola çıktığı sırada otomobili kontrolden çıkarak DSİ'ye ait sulama kanalına düşmüş, bir vatandaş akıntıya kapılarak sürüklenen otomobilde sıkışan Budak'ı araçtan çıkarmıştı. Motosikletli yunus ekiplerinde görevli polis memuru Hüseyin Özçelik de suya atlayıp, akıntıda yorulan vatandaş ile Budak'ı kıyıya kadar getirmişti.

Polise çiçek verilmesi

Ayni Budak'ın konuşması

Kadının eşi Oğuz Budak'ın konuşması

Sürücü kadını kurtaran polis memuru Hüseyin Özçelik'in konuşması

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kazada kurtulan hemşireden polise teşekkür ziyareti ADANA - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement