Kent Konseyi Yeni Kaymakama Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu - Son Dakika
Güncel

Kent Konseyi Yeni Kaymakama Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

Kent Konseyi Yeni Kaymakama Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu

Kartepe Kent Konseyi Başkanı Av. Hülya San Şener ve yönetimi, Kartepe Kaymakamı Ayhan Durmuş'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

26.10.2013 11:29

Kartepe Kent Konseyi Başkanı Av. Hülya San Şener ve yönetimi, Kartepe Kaymakamı Ayhan Durmuş'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette Kartepe Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Bülbül, yönetim kurulu üyelerinden; Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erol Arutan, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sadık İskender, Hasan Şahin, Kartepe Kent Konseyi Genel Sekreteri Emine Tarım, Kadın Meclis Başkanı Nurdane Erişti de yer aldı.

San Şener, Kaymakam Durmuş'a Kent Konseyi Binası ve yapılan çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Başkan Av. Hülya San Şener, "1999 yılında Kartepe'ye yerleştim. Burayı son derece özümsemiş durumdayım. Konseydeki görevimle de daha yaşanabilir bir kent oluşturmak için ekip arkadaşlarımızla emek sarf etmeyi görev edindik. Temel amacımız, ilçemiz için ve halkımız için gönüllü olarak çalışmak" dedi.

Yapılan ziyaretten dolayı Kaymakam Ayhan Durmuş, Kartepe Kent Konseyi yönetimine çalışmalarında başarılar dileyerek "Kartepe de gördüğüm birlik ve beraberlikten dolayı çok mutluyum. Kısa bir süre olmasına rağmen bunu çok açık bir şekilde görmüş bulunuyorum. Kartepe yeniliğe, gelişime açık bir ilçe. İyi planlanması gerek çünkü sanayii ve turizmi bir arada barındıran ender yerleşim yerlerinden biri. Sizlerin de çalışmalarınızda başarılar diliyorum" şeklinde konuştu. Yapılan sohbetin ardından toplu fotoğraf alındı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kent Konseyi Yeni Kaymakama Hayırlı Olsun Ziyaretinde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement