Kentplaza'nın Yaz Hediyesi, Her Çocuğun Rüyası Bisiklet! - Son Dakika
Güncel

Kentplaza'nın Yaz Hediyesi, Her Çocuğun Rüyası Bisiklet!

Kentplaza\'nın Yaz Hediyesi, Her Çocuğun Rüyası Bisiklet!

Konya Kentplaza AVM, yaz tatili için çocuklara muhteşem hediyeler armağan ediyor. Her çocuğun rüyası bisiklet, Kentcard ayrıcalığıyla Kentplaza'da gerçeğe dönüşüyor!

04.07.2014 11:31  Güncelleme: 11:24

Açıldığı günden itibaren Konya'nın sosyal yaşamına yepyeni renkler katan Konya Kentplaza AVM, bu yaz tatilinde de çocukları unutmadı. Kentplaza, küçüklerin yaz tatilini de şenlik havasında geçirmeleri için tam 35 adet birbirinden güzel bisiklet hediye edecek. 25 Haziran ile 25 Temmuz tarihleri arasında Kentcard sahibi tüm ziyaretçiler, 75 TL ve katları tutarında alışveriş yaparak bu muhteşem hediyeleri kazanabilmek için çekilişe katılma şansı yakalayacak. Kentplaza, çekilişle belirlenecek 25 kişiye Bianchi bisiklet, 5 kişiye tek kişilik elektrikli bisiklet ve 5 kişiye de çift kişilik elektrikli bisiklet hediye edecek.

Avm Mfi Partners tarafından yönetimi yapılan Kentplaza'da Kentcard'ın ayrıcalıkları bu kadarla
sınırlı değil. Yıl içerisinde Kentplaza'da yapılacak birbirinden heyecanlı ve eğlenceli etkinliklere katılmak, hiç beklenmedik bir anda sürpriz hediyeler kazanmak Kentcard'la mümkün. Konyalılar'ın yaşamına yepyeni heyecanlar katacak olan Kentcard'a sahip olmak da çok kolay. Bunun için Kentplaza Danışma Bölümü'nden alınacak formu doldurmak yeterli. Formu dolduran ziyaretçiler, hiç beklemeden Kentcard ayrıcalıklarını doya doya yaşamaya başlayabilecekler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kentplaza'nın Yaz Hediyesi, Her Çocuğun Rüyası Bisiklet! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement