'Kim Öle Kim Kala' Oyunu Bahçeşehir'i Kahkahaya Boğdu - Son Dakika
Güncel

'Kim Öle Kim Kala' Oyunu Bahçeşehir'i Kahkahaya Boğdu

\'Kim Öle Kim Kala\' Oyunu Bahçeşehir\'i Kahkahaya Boğdu

BKSM sergilenen "Kim Öle Kim Kala" adlı tiyatro oyunu Bahçeşehir'lileri kahkahaya boğdu.

13.04.2013 13:57

Başakşehir Belediyesi Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezin'de(BKSM) eğlenceli mi eğlenceli, güldürüsü bol bir oyun sergilendi. Vasıf Küçükoruç'un yazdığı, Yıldırım Öcek'in yönettiği ve oynadığı "Kim Öle Kim Kala" adlı tiyatro oyununda, Oğuz Oktay, Eren Genç, Zuhal Öztürk, Merih Fırat, Zülfikar Yazgaç, Hamza Yazıcı, Eser Seçkin Öcek' de rol aldı.2 perdeden oluşan komedi oyunu, izleyenlerini gülmekten kırdı geçirdi.

'Bahçeşehir'de olmaktan çok mutluyuz, Başakşehir Belediyesi'ne teşekkür ederiz'

Usta oyuncu Yıldırım Öcek oyundan önce Başakşehir Belediyesi Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi'nde olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlut Uysal'a da böyle bir salonu sanata kazandırdığı için teşekkürlerini iletti.

Aile Birliğinin Önemi Bir Kez Daha Vurgulanıyor…,

Oyunda,aynı evi paylaşan, huysuz ihtiyar, cimri bir baba ile, yaşı ilerlemiş oğlunun kişilik çatışması anlatılıyor. Biraz polisiye, az dram ama bol komedi . Babalar mı haklı, evlatlar mı? Yitirilmeye yüz tutmuş değerlerimizin, kaybedildikten sonra yaşanan pişmanlıkların fayda etmediği, aile birliğinin önemibir kez daha vurgulanıyor.

Ayakta Alkışlandılar…

Bahçeşehir Kültür Sanat Merkezi'nin salonunu dolduran tiyatroseverler oyun boyunca kahkahalara boğuldular. Seyirciler beğeniyle takip ettikleri oyunun sonunda sanatçıları ayakta alkışlayarak uğurladılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Kim Öle Kim Kala' Oyunu Bahçeşehir'i Kahkahaya Boğdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement