Kimsesiz ve Yaşlılarımızın Evi Bayrama Hazırlandı - Son Dakika
Güncel

Kimsesiz ve Yaşlılarımızın Evi Bayrama Hazırlandı

Kimsesiz ve Yaşlılarımızın Evi Bayrama Hazırlandı

"Yaşlı Evde Bakım" Projesinde bakım elemanlarınca yaşlılarımızın evleri temizlenerek bayrama hazırlandı.

23.10.2012 15:14

Karaman Belediyesi, Karaman İl Özel İdaresi ve Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünce iki yıldır sürdürülen "Yaşlı Evde Bakım" Projesinde bakım elemanlarınca yaşlılarımızın evleri temizlenerek bayrama hazırlandı.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hasan Erkan yapılan hazırlık ve çalışmaları yerinde görmek ve bayramlarını kutlamak amacıyla bir dizi ziyarette bulundu. Ziyarette yapılan çalışmaları yerinde görüp memnuniyetlerini belirten İl Müdürü Hasan Erkan şunları belirtti.

"İki yıldır Karaman Belediyesi ve İl Özel İdaresi ile birlikte yaşlılarımıza hizmet vermek amacıyla sürdürdüğümüz bu proje başarılı bir şekilde devam etmektedir. Projenin gerçekleşmesinde desteklerini esirgemeyen Valimiz sayın Murat Kocaya, proje ortaklarımız Karaman Belediyesi Başkanı Kamil Uğurluya İl Özel İdaresi Başkanı Mustafa Bayır'a şükranlarımı sunuyorum. Onların selamı ile size geldim .Sizlerin yüzündeki memnuniyet bizim mutluluğumuzdur. Sizler bizlerin baştacısınız.

Ziyarete çok sevindiklerini anlatan yaşlılar ise "Allah devletimize zeval vermesin. İki yıldır bizlere hizmet ediyorsunuz. Devlet büyüklerimizden Allah razı olsun. Hepinize iyi bayramlar diliyoruz"dediler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kimsesiz ve Yaşlılarımızın Evi Bayrama Hazırlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement