Kireççili Suyuna Tekrar Kavuştu - Son Dakika
Güncel

Kireççili Suyuna Tekrar Kavuştu

Kireççili Suyuna Tekrar Kavuştu

Selçuk Belediyesi sorun yaşayan mahallelere çözüm üretmeye devam ediyor.

06.08.2015 16:44  Güncelleme: 16:45

Bu kapsamda su pompasının arızalanması nedeni ile uzun süre su sıkıntısı çeken Selçuk'un 14 Mayıs Mahallesine bağlı Kireççili bölgesi Selçuk Belediyesinin girişimleri ile yeniden suyuna kavuştu. Su sorunu yaşanan ve belediyece çözüme kavuşturulan bölgede yerinde inceleme yaparak bölge halkından bilgi alan Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, "Onların mutluluğu demek, bizim mutluluğumuz demek. Su olmayınca hayat olmuyor" dedi.

Beraberindeki Belediye Başkan Yardımcıları Ali Karakurt, Atilla Aksoy, Yılmaz Çırak ve 14 Mayıs Mahallesi Muhtarı Niyazi Bakıcı ile birlikte Kireççili bölgesine giden Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı, burada yöre halkı ile sohbet edip, onların başka bir isteği olup olmadığı yönünde sohbet etti. Bir süredir arızalı olan ve belediye tarafından bakımı yaptırılıp yeniden montajı gerçekleştirilen su pompasını yerinde inceleyen Başkan Bakıcı ve beraberindeki Başkan Yardımcıları, su pompasının bulunduğu alanda incelemeler yaptı. Güneş enerjisi ile elektrik üreten ithal malzeme yapımı su pompasının yurtdışında tamiri yapıldıktan sonra yerine montajının yapıldığını belirten Başkan Bakıcı, bu kapsamda Kireççili'de yaşanan su probleminin çözüme kavuştuğunu kaydetti.

Su olmayınca hayat olmuyor

Başkan Bakıcı, şunları kaydetti: "Her zaman söylediğim gibi hizmette devamlılık esastır. Bu anlamda bir süredir su sıkıntısı yaşayan Kireççili halkımızın bu sorununu belediye olarak çözüme kavuşturduk. Mevcut malzeme İthal olduğu için yurtdışından getirterek susuzluğu tekrardan giderdik. Bundan sonra kolay kolay arıza yapmayacağı ifade edildi, arıza yapsa bile yedekleme sistemi mevcut. Hemen müdahale edilecektir. Şimdi Kireççili'de su yeniden akıyor. Dolayısıyla vatandaşlarımızın yüzü gülüyor. Onların mutluluğu demek, bizim mutluluğumuz demek. Su olmayınca hayat olmuyor. Belediye olarak her zaman bu bilinçle hareket ediyoruz. Bu sistemin kurulmasında öncülük eden daha önceki teknik ekip arkadaşlarımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum"
Sıra Elektrik'te
Su probleminin çözüme kavuşması ile birlikte 14 Mayıs Mahallesine bağlı yerleşim alanı olan Kireççili'nin yol ve elektrik sorununun da çözüleceği müjdesini veren Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı; "Biz her daim insanlarımızın ihtiyaçlarını karşılamakla ilgili çalışmalara devam ediyoruz. Kireççili'de ne kadar az sakinimiz olsa da buranın da farklı ihtiyaçları var. Bu ihtiyaçlar içerisinde yol ve elektrik sorunlarını çözmeye çalışacağız" dedi.
Yapılan bu hizmetten dolayı büyük memnuniyet duyduklarını dile getiren Kireççili halkı, vatandaşın her daim yanında olan Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı'ya teşekkür ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kireççili Suyuna Tekrar Kavuştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement