Kış Tedbirleri Değerlendirildi - Son Dakika
Güncel

Kış Tedbirleri Değerlendirildi

Kış Tedbirleri Değerlendirildi

İki gündür devam eden kar yağışını sıkıntısız geçiren Kırşehir'de alınan tedbirler ve yapılan hazırlıklar gözden geçirildi.

12.01.2013 08:53

Valimiz Sayın Özdemir Çakacak başkanlığında yapılan "Karla Mücadele Değerlendirme Toplantısı"na, Garnizon Komutanı Jan. Alb. Türker Yılmaz, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, İl Emniyet Müdürü Mustafa İncebay ile İl Özel İdaresi ve Karayolları yetkililerinin yanı sıra ilgili kurum temsilcileri katıldı.

Bundan sonra yaşanacak olumsuz hava ve yol koşullarında uygulanacak tedbirler ele alındığı toplantının açılış konuşmasını yapan Valimiz Sayın Özdemir Çakacak, alınan tedbirler sayesinde iki gün devam eden kar yağışı sırasında ilimizde ulaşımda herhangi bir sorun yaşanmadığını söyledi.

Kar yağışı sırasında Karayolları ve İl Özel İdaresi ekiplerinin sorumluluk alanındaki yollarda, Belediye Başkanlığımızın da şehir içinde yol açma çalışmalarını eksiksiz olarak yerine getirdiklerini ifade eden Valimiz Sayın Özdemir Çakacak; "Olumsuz hava ve yol koşulları başta olmak üzere her ortamda trafikle ilgili kurum ve kuruluşlarımız tarafından trafiğin güvenli ve sağlıklı şekilde işletilmesi, yol kullanıcılarının can ve mal emniyetlerinin sağlanması en temel hedef olmuştur," dedi.

Bu anlayışla görev yapan ekiplerimizin özverili çalışmaları ile herhangi bir sıkıntı yaşamadığını dile getiren Sayın Valimiz; "Bu toplantıda da meydana gelebilecek olumsuz hava şartlarında kurumlar arasında ortak yürütülen çalışmaları ve alınan tedbirleri yeniden değerlendireceğiz," dedi.

Toplantıda, sürücülerin hava şartları konusunda önceden bilgilendirilmesi, kar ve tipi nedeniyle yol kapanması durumunda kullanılacak alternatif güzergahlar, kurumlarla sivil toplum kuruluşlarının yerine getireceği görevler yeniden değerlendirilerek yapılan hazırlıklar gözden geçirildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kış Tedbirleri Değerlendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement