Kız İstemeye Giden Ailenin Otomobili Kundaklandı - Son Dakika
Güncel

Kız İstemeye Giden Ailenin Otomobili Kundaklandı

Kız İstemeye Giden Ailenin Otomobili Kundaklandı

Adana'nın Kozan ilçesinde kız istemeye giden ailenin park halindeki otomobil kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerce kundaklandı.

15.02.2013 10:52

Adana'nın Kozan ilçesinde kız istemeye giden ailenin park halindeki otomobil kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerce kundaklandı.

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Turgutlu köyünde yaşayan Yılmaz ailesi, oğulları Nafer'e kız istemek üzere Tufanpaşa Mahallesi Gamze Sokak'taki eve misafir olarak geldi. Otomobil sürücüsü Hamza Yılmaz, 01 RS 063 plakalı otomobilini park ettikten sonra ailesi ile birlikte eve girdi. Misafir olarak geldikleri evin kızı ile söz kesen aile, gitmeye hazırlandıkları sırada otomobillerinin alev aldığını fark etti. Dışarı çıkan sürücü Hamza ile kardeşleri Nafer ve Nazım Yılmaz, otomobili söndürmeye çalıştı. Çevredekilerin de yardımıyla büyümeden söndürülen yangında otomobil kullanılamaz hale geldi. Olay yerine gelen Kozan Belediyesi itfaiye ekipleri de yanan otomobilde soğutma çalışması yaptı. Çevrede güvenlik şeridi oluşturan polis, yaptığı araştırmada otomobilin yanında atılmış bir pet şişe buldu. Yakın çevredeki akaryakıt istasyonlarından pet şişe ile benzin satışı yapılıp yapılmadığını araştıran polis, bir istasyon çalışanını da olay yerine getirerek bilgi aldı.

Otomobil sahibi Hamza Yılmaz, otomobilin benzin dökülerek yakılmaya çalışıldığını iddia ederek, "Dışarı çıktığımda otomobilin alevler içinde olduğunu gördüm. Bu sırada bir otomobil ile 3 kişinin uzaklaştığını fark ettim. Otomobilim bir süredir sorun yaşadığım hasımlarımız tarafından kundaklandı" dedi.

Otomobilin kardeşinin beraber yaşadığı ve ayrıldığı eşinin ailesi tarafından kundaklandığını iddia eden Yılmaz, "Kardeşim otomobilimi kundaklayanların kızıyla evliydi. Ayrıldı. Bunlar kızlarını cebren vermeye çalışıyor. Kızımı almazsan vururum diye tehdit ediyorlardı" diye konuştu.

Öte yandan polisin araştırması sonucu olayla ilgili olarak 3 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kız İstemeye Giden Ailenin Otomobili Kundaklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement