Kızılırmak'ta "Deniz Bisikleti" Keyfi - Son Dakika
Güncel

Kızılırmak'ta "Deniz Bisikleti" Keyfi

Kızılırmak\'ta "Deniz Bisikleti" Keyfi

"Kızılırmak Sosyal Tesisleri Projesi" kapsamında nehirde vatandaşlara deniz bisikletleriyle gezinti imkanı sunuldu.

16.07.2012 15:19

Zara Belediyesi tarafından hayata geçirilen

"Kızılırmak Sosyal Tesisleri Projesi" kapsamında nehirde vatandaşlara deniz bisikletleriyle gezinti imkanı sunuldu.

Zara Belediye Başkanlığı, "Kızılırmak Sosyal Tesisleri Projesi" ile ilçe merkezinden geçen Kızılırmak'ın çevresini farklı bir görünüme kavuşturdu. Irmağın kıyısında çevre düzenlemesi çalışması yapan belediye, nehrin etrafında vatandaşların vakit geçirebileceği sosyal alanlar oluşturdu.

Proje kapsamında, nehirde vatandaşlara deniz bisikletleriyle gezinti imkanı sunuluyor. İki etaptan oluşan projenin birinci kısmındaki alanlar, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Açılışta vatandaşlara hitaben konuşan Zara Belediye Başkanı Hüsamettin Gürsoy, "Küçük de olsa bir açılış yaptık. Tesisimizin ilçemize hayırlar getirmesini diliyorum. Böyle bir tesise Zara'nın ihtiyacı vardı. Hep beraber buraya sahip çıkacağız, burası sizler için yapıldı. İlçe halkımız olarak bu tesisten inşallah uzun süreli istifade ederiz. İlçemize hayırlı, uğurlu olmasını dilerim" dedi.

Gürsoy, projenin birinci etap çalışmalarının bir ay içerisinde tamamlanacağını belirterek, 20 Ağustos'ta düzenlenecek Zara Bal ve Kültür Festivali'nde tesisin resmi açılışının yapılacağını sözlerine ekledi.

4 güvenlik elemanı ve bir cankurtaranın görev yaptığı sosyal tesiste, kafeterya, lokanta, büfe, sportif salon, kameriyeler, yeşil alanlar, spor parkı, yürüyüş parkurları, amfi tiyatro, iskele, sahil, oyun ve dinlenme alanları yer alıyor.

Muhabir: İbrahim Özel

Yayıncı: Ahmet Ekici - SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kızılırmak'ta 'Deniz Bisikleti' Keyfi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement