Kocaman Yürekli Çocuklar - Son Dakika
Güncel

Kocaman Yürekli Çocuklar

Kocaman Yürekli Çocuklar

Ülke olarak zor günlerden geçtiğimiz şu dönemde, Bursa Çimento Fabrikası öğrencileri takdire şayan bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.

17.05.2016 12:58  Güncelleme: 13:00

Görsel Sanatlar Öğretmeni Çiğdem Yürüm'ün önderliğinde birbirinden güzel 50'den fazla tabloya imza atan ortaokul öğrencileri, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı arifesinde, geliri Emniyet Teşkilatı Vazife Malulü ve Şehit Aileleri Vakfı'na (EMŞAV) bağışlanmak üzere bir sergi gerçekleştirdi.

Çok sayıda davetlinin katıldığı açılış töreninde konuşan EMŞAV Bursa Şube Başkanı Beyazıt Tuna: "Memleketin huzur ve güveni uğruna canları pahasına mücadele veren kahraman gazi ve şehitlerimize böyle güzel bir etkinlik ile destek veren öğretmenimiz Çiğdem Hanım ve öğrencilerini yürekten kutluyorum." dedi.

Sergi açılışında konuşan Görsel Sanatlar Öğretmeni Çiğdem Yürüm de:"Son günlerde hemen hemen her gün ocaklara düşen acılara yüreğimiz yanarak şahit oluyoruz. Dualarımızla manevi desteğimizin yanında, öğrencilerim ile birlikte yapabildiğimiz kadarıyla maddi olarak da katkıda bulunmak istedik. Ben tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet ailelerine de sabır diliyorum." dedi.Kocaman Yürekli Çocuklar

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kocaman Yürekli Çocuklar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement