Konya Anadolu Selçukluspor'da Hedef Galibiyet - Son Dakika
Güncel

Konya Anadolu Selçukluspor'da Hedef Galibiyet

Konya Anadolu Selçukluspor\'da Hedef Galibiyet

Konya Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü Dinçbudak, "Deplasmandaki üçüncü galibiyetimize Yeni Malatyaspor karşısında imza atmak istiyoruz." dedi.

14.11.2013 16:55

Konya Anadolu Selçukluspor Teknik Direktörü Nevzat Dinçbudak, deplasmandaki üçüncü galibiyetlerine Yeni Malatyaspor karşısında imza atmak istediklerini belirtti.

Dinçbudak, yaptığı açıklamada, geride kalan süreçte gol bulmak ve galip gelmekte zorlanan bir takım görüntüsü çizdiklerini, bunu değiştirmek için çalıştıklarını belirtti.

Ligin en genç ekiplerinden biri olduklarını, bu kadroya uygun bir oyun oynayarak rakiplere karşı avantaj sağlamak istediklerini ifade eden Dinçbudak, şunları kaydetti:

"Yaptığımız çalışmalarla önemli mesafe aldığımız söyleyebilirim. Hatayspor karşısında oynadığımız oyun ortada. Bir çok gol pozisyonuna girdik ancak ne yazık ki puan alacak skoru ortaya çıkaramadık. Oyunumuzun üstüne koyarak sorunları aşacağımıza inanıyorum. Üst düzey takımlarda bile yaşanabilen bir problem bu. Genç arkadaşlarımız pozisyonlarda aceleci davranıp iyi vuruşlar yapamıyorlar. Sakinliğimizi koruyabildiğimiz takdirde gol sıkıntısını aşacağız. Malatyaspor ile deplasmanda zorlu bir maça çıkacağız. Güçlü bir rakip, artılarını eksilerini biliyoruz. Deplasmandaki üçüncü galibiyetimize Yeni Malatyaspor karşısında imza atmak istiyoruz."

Dinçbudak, Yeni Malatyaspor maçının ardından zorlu bir seriye başlayacaklarını, puan cetvelinde aynı konumdaki takımlara karşı mutlak galip gelmeleri gerektiğini dile getirdi. - Konya

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Konya Anadolu Selçukluspor'da Hedef Galibiyet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement