Konya'da Alzheimer Hastası Mevlüt Aybattı Aranıyor - Son Dakika
Son Dakika Logo

Konya'da Alzheimer Hastası Mevlüt Aybattı Aranıyor

Konya\'da Alzheimer Hastası Mevlüt Aybattı Aranıyor
15.02.2026 15:59

Konya'nın Hadim ilçesinde 74 yaşındaki alzaymır hastası için arama çalışmaları devam ediyor.

Konya'nın Hadim ilçesinde, 4 gün önce kaybolan alzaymır hastası 74 yaşındaki kişinin aranmasına devam ediliyor.

Konya Valiliği'nden yapılan açıklamada, Hadim İlçesi Dedemli Mahallesi'nde yakınları tarafından ulaşılamayan alzaymır hastası Mevlüt Aybattı için başlatılan arama çalışmalarının aralıksız devam ettiği belirtildi.

Açıklamada, Vali İbrahim Akın'ın, alzaymır hastası vatandaşın arama çalışmalarını yerinde incelediği ifade edildi.

Akın'ın, kaymakamlıkta yapılan toplantıda yetkililerden, yürütülen arama faaliyetlerine ilişkin bilgi aldığı kaydedildi.

Olay

Dedemli Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar, alzaymır hastası Mevlüt Aybattı'dan 11 Şubat Çarşamba gününden beri haber alınamadığını bildirmiş, AFAD, jandarma, Konya Büyükşehir Belediyesi ve bazı sivil toplum kuruluşlarından oluşan 150 kişilik ekip, dron ve hassas burunlu köpeklerin de desteğiyle arama çalışması başlatmıştı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Konya'da Alzheimer Hastası Mevlüt Aybattı Aranıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement