Kopan Parmağını Alarak Hastaneye Koştu - Son Dakika
Güncel

Kopan Parmağını Alarak Hastaneye Koştu

Kopan Parmağını Alarak Hastaneye Koştu

Kocaeli'de kurbanlığı kesmeye çalışırken, dolanan ipin parmağını kopardığı bir kişi, kopan parmağını tutarak geldiği hastanede ameliyata alındı.

25.10.2012 13:05

Kocaeli'de kurbanlığı kesmeye çalışırken, dolanan ipin parmağını kopardığı bir kişi, kopan parmağını tutarak geldiği hastanede ameliyata alındı.

Kullar Mahallesi'nde dolanan kurbanlık ipinin parmağını koparması üzerine, kopan parmağını elinde tutarak bir yakınıyla Kocaeli Devlet Hastanesi'ne gelen Ahmet Ata, burada yapılan ilk müdahalenin ardından Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Ata, kopan parmağının tekrar yerine dikilmesi için ameliyata alındı.

Bu arada, kentte kurban kesimi sırasında çeşitli yerlerinden yaralanan 51 kişi de hastanelerin acil servislerine akın etti. Çoğu el ve parmaklarından bıçakla yaralanan acemi kasapların bazıları da kurbanlıkların boynuz ve ayak darbeleriyle yaralanarak hastanelere başvurdu.

-"Acemi kasap vardı ya, işte o benim"-

Kesim sırasında yaralanan vatandaşlardan 24'ü Kocaeli Devlet Hastanesi, 18'i İzmit SEKA Devlet Hastanesi, 9'u da Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne müracaat etti.

Hastanelerin acil servislerine başvuran acemi kasaplar, yapılan ilk müdahaleden sonra taburcu edildi.

Kurban kesimi için hazırlık yaptığı sırada elini kesen Mustafa Koç da hastanedeki tedavisinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, acemilik yüzünden kazayla elini kestiğini belirterek, "Hani acemi kasap vardı ya, işte o benim" şekline espri yaptı.

Eline 7 dikiş atılan Koç, "Daha kurban kesimine başlamamıştık, bıçak elimdeydi dalgınlıkla bıçağı elime vurdum" dedi.

Muhabir: Tahir Turan Eroğlu

Yayıncı: Murat Paksoy - KOCAELİ

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kopan Parmağını Alarak Hastaneye Koştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement