Kozzy'de Ayşe Tüter'den Bayram Lezzetleri - Son Dakika
Güncel

Kozzy'de Ayşe Tüter'den Bayram Lezzetleri

Kozzy\'de Ayşe Tüter\'den Bayram Lezzetleri

Düzenlediği aktivitelerle ziyaretçilerine kaliteli ve eğlenceli zaman geçirme fırsatı sunan Kozzy AVM, Ramazan Ayı'na özel hazırladığı etkinliklere devam ediyor.

29.07.2013 15:15  Güncelleme: 15:17

Kozzy, ziyaretçilerini 2 Ağustos tarihinde saat 16.30 – 18.30 arasında, kendine has yemek tarifleriyle gönüllere taht kuran Ayşe Tüter'le, "Bayram Lezzetleri" etkinliğinde buluşturacak. Böylece, mutfakta daha başarılı olmak isteyenler, işin sırrını ustasından öğrenme imkanı yakalayacak.

"Bayram Lezzetleri" etkinliğinde, en leziz ve pratik yemek tariflerini Kozzy ziyaretçilerine aktaracak olan Ayşe Tüter, bayram sofralarını daha da renkli hale getirerek şenlendirmenin püf noktalarını da, dinleyicilerle paylaşacak. Ayşe Tüter'in eşsiz ve yaratıcı yemek tariflerini öğrenerek mutfaktaki hünerlerine yenilerini katmak isteyen herkes, Kozzy'deki bu ücretsiz etkinliğe davetli.

Haftanın her günü farklı etkinliklerle ziyaretçilerine sürprizler yaşatan Kozzy AVM, özel gün ve bayramlarda düzenleyeceği aktivitelerle hayata renk katmaya devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kozzy'de Ayşe Tüter'den Bayram Lezzetleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement