Küçük Kızdan Büyük Ders - Son Dakika
Güncel

Küçük Kızdan Büyük Ders

Giresun’da bir apartmanın çatı katında mahsur kalan kedi için itfaiyeyi arayıp yardım isteyen minik kızın kedi sevgisini anlatması büyüklere ders olacak nitelikteydi.

22.05.2014 08:54

Sultan Selim Mahallesi Şair Can Sokak’ta 6 katlı bir apartmanın çatı katında mahsur kalan kediyi fark eden ve annesine söyleyerek Giresun Belediyesi İtfaiye ekiplerine haber veren ilkokul birinci sınıf öğrencisi 7 yaşında ki Feray Dönmez’in kedinin kurtarılması halinde ona yardım etme isteğini anlatması ders olacak nitelikteydi.

Kedinin ağladığını gördüm ve bende ağladım dayamadım diyen minik Feray, Onu oradan çıkartmak istedim doğasına kavuşsun diye. Kediyi alacam elime seveceğim ve onu alıp eve götürüp yemek vereceğim. Yemek yiyip hastalıktan kurtulduktan sonra onu doğaya bırakacağım ve çok güzel olacak. Mutlu olacak, annesine kavuşacak ve yaşayacak diyerek şirinliği ile birlikte kediye olan sevgisini anlattı.

Apartman sakinleri de kedi günlerdir bunlarda ama bir türlü indiremedik diyerek kedinin kurtarılmasını istediler.Öte yandan çatıda ki kediyi kurtarmak için gelerek apartmanın çatısına çıkan İtfaiye ekipleri kurtarmak istedikleri kediyi yaptıkları tüm aramalara rağmen bulamadılar.

MAHİR BAKİ

GİRESUN

Küçük Kızdan Büyük Ders
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Küçük Kızdan Büyük Ders - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement