Kurban Bağış Kampanyası'na Destek Verenlere Teşekkür Edildi - Son Dakika
Güncel

Kurban Bağış Kampanyası'na Destek Verenlere Teşekkür Edildi

Kurban Bağış Kampanyası\'na Destek Verenlere Teşekkür Edildi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Rojava ve Şengalli yurttaşlarla dayanışmak amacıyla başlattığı Kurban Bağış Kampanyası büyük ilgi gördü.

28.09.2015 17:13

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kentte yardıma muhtaç vatandaşlar ile Rojava ve Şengalli yurttaşlarla dayanışmak amacıyla başlattığı Kurban Bağış Kampanyası kapsamında bağışlanan kurbanlıkları ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Zülküf Karatekin, bağışlanan kurbanlıkların Büyükşehir Belediyesi Kömür Tevzi Sahası içinde bulunan mobil kesim ünitesinde, dini vecibeleri yerine getirildikten sonra kesilip, ihtiyaç sahiplerine dağıtıldığını ifade etti.

Rojava ve Şengal'de yaşanan DAİŞ vahşetinin ardından Diyarbakır'da yaşamını zor koşullar altında sürdüren insanların yaşamını kolaylaştırmak için Büyükşehir Belediyesi'nin çeşitli çalışmaları olduğunu kaydeden Karatekin, destek kampanyalarının devam ettiğini belirtti.

Karatekin, sözlerini şöyle sürdürdü: "Özellikle Kurban Bayramı vesilesiyle bizlerde hayır sahibi insanlarımızın kurbanlarını Rojava'da yaşayan insanlara, yardımlarını oralara yapmaları için çağrılarda bulunduk. Bu konuda çok yoğun talepler oldu. Kurbanlarını Rojava'daki insanlara bağışta bulunan bütün yurttaşlarımıza canı gönülden teşekkür ediyor, saygılarımızı sunuyoruz. Çünkü her yönüyle orada yaşayan insanlarımızın bu tür yardımlara ihtiyaçları var ve bu desteğin daha da güçlenmesi gerektiğini düşünüyoruz."

'Bağışların devam etmesini bekliyoruz'

Karatekin, bağışlanan kurbanlıkların oradaki insanlara ulaştırılması çalışmalarının tamamlandığını kaydetti. Bayramların dayanışma günleri olduğunu söyleyen Karatekin, "Bağışlar önemlidir, büyük değer biçiyoruz. Bağışların bundan sonraki süreçte de devam etmesini diliyoruz. Ben tekrar bu yardımları yapan tüm yurttaşlarımıza Büyükşehir Belediyesi adına teşekkürlerimi sunuyorum. Allah hayırlılarını kabul etsin ve bu yardımlarının devam etmesini bekliyoruz." diye konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Kurban Bağış Kampanyası'na Destek Verenlere Teşekkür Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement