Kursiyerler Sertifikalarını Aldılar - Son Dakika
Güncel

Kursiyerler Sertifikalarını Aldılar

Kursiyerler Sertifikalarını Aldılar

Aile Eğitimi Kurslarını başarıyla tamamlayan kursiyerler için sertifika töreni düzenlendi.

18.04.2012 16:20

Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından yaygın eğitim çalışmaları kapsamında başlatılan Ana-Kız Okuldayız Kampanyasında okuma-yazma kursları ile Aile Eğitimi Kurslarını başarıyla tamamlayan kursiyerler için sertifika töreni düzenlendi.

Öğretmenevinde yapılan sertifika törenine İlimiz Valisi Sayın Muammer Erol, Vali Yardımcısı Tarık Bahadır, Milli Eğitim Müdürü Reşat Çetin, eğitim yöneticileri ve kursiyerler katıldılar.

Milli Eğitim Müdürü Reşat Çetin programda yaptığı konuşmada; "Yaşadığımız çağ bilgi çağıdır. Diğer ülkeler ile rekabet edebilmek için kesin ve ön koşul bilgiye ulaşmak ve bilgiyi üretebilmektir. Bu nedenle açtığımız kurslarda halkımızın bilgiye ulaşmasının ön koşulu olan okuma yazma kurslarına ağırlık veriyoruz.

Açmış olduğumuz bu kurslarda bize en büyük desteği veren yine bu kurslara katılmış olan vatandaşlarımızdır. Bu nedenle kendilerine teşekkür ediyorum. Bizler bütün imkânlarımızı kullanarak okuma yazma kurslarına ağırlık vermeye devam edeceğiz.

Eğitim alanında yapmış olduğumuz bu çalışmalar esnasında bizlere her türlü desteği veren Sayın Valimiz Muammer Erol'a da huzurlarınızda teşekkür ediyorum" dedi.

Sertifika töreni konuşmaların ardından kursiyerlere sertifikalarının Vali Muammer Erol ve diğer katılımcılar tarafından verilmesi ile son buldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Kursiyerler Sertifikalarını Aldılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement