Kuyumcu Cinayetinde Şüpheliler Adliyeye Çıkarıldı - Son Dakika
Güncel

Kuyumcu Cinayetinde Şüpheliler Adliyeye Çıkarıldı

Kuyumcu Cinayetinde Şüpheliler Adliyeye Çıkarıldı

Pendik'te geçen Ekim'de bir kuyumcunun öldürülmesiyle ilgili 6 kişi gözaltına alındı.

07.01.2013 11:55

Pendik'te geçen Ekim'de bir kuyumcunun öldürülmesiyle ilgili 6 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında 1998 yılında Tevfik Ağansoy'un öldürülme olayına adı karışan Adnan Çiçek'in de bulduğu öğrenildi. Gözaltındaki şüpheliler suçlamaları kabul etmeyerek cinayetle bir ilgilerinin bulunmadıklarını söyledi.

Kaynarca, Deniz Caddesi üzerinde bulunan Şengül Kuyumculuk'ta 1 Ekim 2012'de meydana gelen olayda işyeri sahibi 48 yaşındaki Fuat Şengül silahlı saldırıya uğradı. Dükkanın kepenklerini açacağı sırada kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından kurşun yağmuruna tutulan Fuat Şengül olay yerinde hayatını kaybetti.

Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından olaydan sonra esrarengiz cinayeti aydınlatmak için soruşturma başlatıldı. Polis yaptığı çalışmaların ardından cinayetle ilgili 6 kişiyi sabah saatlerinde düzenlediği operasyonla gözaltına aldı. Gözaltına alınan kişiler arasında 1996 yılında Bebek'te saldırıya uğrayarak öldürülen Tevfik Ağansoy cinayetinde adı geçen Adnan Çiçek'in de bulunduğu öğrenildi.

Polis olayla ilgili yaptığı soruşturmada olayın sebebinin tavandan akan su olduğu belirlendi. Kuyumcunun bulunduğu giriş katında alt katta bulunan zücaciye dükkanına bir süredir su aktığı bu nedenle işyeri sahiplerinin kavgalı olduğu tespit edildi. Poliste ifade veren şüpheliler cinayetle ilgili iddiaları kabul etmedikleri öğrenildi. Tekerli sandalyeyle adliyeye sevk edilen Adnan Çiçek "Benim cinayetle bir ilgim" yok dedi.

Yetkililer, cinayeti işlediği öne sürülen Adnan Çiçek'in yeğeninin yakalanması için çalışmaların devam ettiğini söyledi.

(BB) - İstanbul/ Beşiktas

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kuyumcu Cinayetinde Şüpheliler Adliyeye Çıkarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement