Libya'daki Saldırıda Ölen THY Çalışanı Uğur Tezcan İçin Son Görev - Son Dakika
Güncel

Libya'daki Saldırıda Ölen THY Çalışanı Uğur Tezcan İçin Son Görev

Libya\'daki Saldırıda Ölen THY Çalışanı Uğur Tezcan İçin Son Görev

Türk Hava Yolları'nın Libya'nın Tripoli kentindeki bilet satış ofisine düzenlenen saldırıda hayatını kaybeden muhasebe şefi Uğur Tezcan için genel müdürlük binasında bir tören düzenlendi.

29.12.2013 16:32

Türk Hava Yolları'nın Libya'nın Tripoli kentindeki bilet satış ofisine düzenlenen saldırıda hayatını kaybeden muhasebe şefi Uğur Tezcan için genel müdürlük binasında bir tören düzenlendi. Törende Uğur Tezcan'ın annesi Emine Bayram fenalık geçirerek hastaneye kaldırıldı. Türk Hava Yolları Genel Müdürlük binasında düzenlenen törene Türk Hava Yolları (THY) Genel Müdürü Temel Kotil ve Uğur Tezcan'ın ailesi ve çalışma arkadaşları katıldı. Törende bir konuşma yapan THY Genel Müdürü Kotil, 'Acımız büyük. Uğur kardeşimiz İnşallah Allah'ın cennetine gider. Olay inceleniyor. Başta Başbakanımız olmak üzere dışişleri yetkililerimiz konu ile yakından ilgilendiler. Acımız büyük, başımız sağ olsun" dedi.

'VATAN SAĞOLSUN'

Türk Hava Yolları'ndan emekli olduğunu söyleyen Uğur Tezcan'ın amcası Emin Kılıç ise şunları söyledi: "Acımız çok büyük. Uğur'u ben yetiştirdim. Çok efendi ve dürüst bir çocuktu. Bizleri bu acı günümüzde yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum. Vatan sağ olsun" diye konuştu.

TABUTU TEMEL KOTİL TAŞIDI

THY Genel Müdürlük binasında düzenlenen törenin ardından Uğur Tezcan'ın tabutunu THY Genel Müdürü Temel Kotil ve çalışma arkadaşları taşıdı. Cenaze aracının genel müdürlük binasından çıktığı anda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun havalimanından çıkışı denk gelince trafik bir anda sıkıştı. Trafiğin sıkışmasından dolayı Uğur Tezcan'ın yakınlarıyla polis arasında kısa süreli sözlü tartışma yaşandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Libya'daki Saldırıda Ölen THY Çalışanı Uğur Tezcan İçin Son Görev - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement