Lorbi PR'a Kamu İletişimi Dalında Pusula Ödülü - Son Dakika
Güncel

Lorbi PR'a Kamu İletişimi Dalında Pusula Ödülü

Lorbi PR\'a Kamu İletişimi Dalında Pusula Ödülü

Lorbi PR, İstanbul Valiliği için yürüttüğü "Harekete Geç" kampanyasıyla Kamu İletişimi dalında Altın Pusula Ödülü kazandı.

29.06.2013 11:00  Güncelleme: 11:03

Türkiye Halkla İlişkiler Derneği'nin (TUHİD) bu yıl 12.'sini düzenlediği "Altın Pusula Halkla İlişkiler Yarışması" ödülleri törenle sahiplerini buldu. Lorbi PR, İstanbul Valiliği için "Harekete Geç" kampanyasıyla Kamu İletişimi dalında Altın Pusula Ödülü'ne layık görüldü. Ödülü İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu ve Lorbi PR Ajan Başkanı Mustafa Kaya birlikte aldı.

Harekete Geç Kampanyası

İstanbul Valiliği olası bir deprem durumunda görülebilecek zararı en aza indirgemek ve bireysel olarak afetlere hazır olmak için her yıl "Harekete Geç" adı altında bir kampanya gerçekleştiriyor. Kamuoyunu eğitici, aydınlatıcı, film ve afişlerle desteklenen kampanya, İstanbul'da yaşayan yaklaşık 14 milyon vatandaşı depreme karşı bilinçlendirmeyi, eğitmeyi ve "Güvenli Yaşam Gönüllüsü" sayısını artırmayı hedefliyor.

İstanbul İl Özel İdaresi, İPKB ve AFAD işbirliği ile gerçekleştirilen kampanyada "Harekete Geç Eğitim Al, Harekete Geç Gönüllü Ol, Harekete Geç Önlem Al" sloganları kullanılarak deprem gerçeğine dikkat çekiliyor.

Törende konuşan TUHİD başkanı Figen Toksü, Altın Pusula'ya katılan projelerin sayısının her geçen gün arttığını söyledi. Bu yıl 126 projenin başvurulduğunu belirten Toksü, en çok başvurunun sosyal sorumluluk dalında olduğunu ifade etti.Toksü,12 yılda 308 Altın Pusula ödülü verdiklerini de sözlerine ekledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Lorbi PR'a Kamu İletişimi Dalında Pusula Ödülü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement