Lösemi Hastası Ortaokul Öğrencisi, Karnesini Evinde Aldı - Son Dakika
Güncel

Lösemi Hastası Ortaokul Öğrencisi, Karnesini Evinde Aldı

Lösemi Hastası Ortaokul Öğrencisi, Karnesini Evinde Aldı

Yenişehir ilçesinde "evde eğitim" hizmetinden faydalanan ortaokul öğrencisine karnesi, evinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Şeker tarafından teslim edildi.

24.01.2014 15:49

Yenişehir ilçesinde, yaklaşık bir yıldır lösemi tedavisi gören ve "evde eğitim" imkanından yararlanan ortaokul öğrencisine karnesi evinde verildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şeker ve Müyesser-İbrahim Sünnetçioğlu Ortaokulu Müdürü Aşir Ovalı, 6'ncı sınıf öğrencisi lösemi hastası Nazan Nari'yi evinde ziyaret etti.

Şeker, heyecanını yaşaması için ona karnesini getirdiklerini belirterek, "Bu tür hastalıkları nedeniyle evinde tedavi gören öğrenciler için evde eğitim veriliyor. Raporlarıyla bize müracaat etsinler. Biz de bu evlatlarımızın eğitimini evlerinde verdirelim" dedi.

Öğretmeni Tuğba Öztürk de Nari'nin çok zeki bir öğrenci olduğunu ifade ederek, "Gerçekten son derece başarılı bir öğrenci ve bu dönem takdir almayı hak etti. Ona öğretmenlik yapmaktan çok mutlu oldum" diye konuştu.

Öğrencinin annesi Aysun ve babası Ahmet Nari ise kızlarının bir yıl önce rahatsızlandığını belirtti. Bundan dolayı okula gidemediğini dile getiren Ahmet Nari, şunları kaydetti:

"Durumu öğrenen Okul Müdürümüz Aşir Ovalı, bizimle çok ilgilendi ve evde eğitimlere başlandı. Karne heyecanını bize yaşattıklarından dolayı hepinize teşekkür ediyoruz. Kızımızın tedavisi şu an Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesinde devam ediyor ve tedavi iyi gidiyor. Bir yıl daha devam edecek tedavinin ardından 5 yıl da takip süresi var. Hastalığı atlatacağız inşallah."

Daha sonra Şeker, öğrenciye karnesi ve takdir belgesinin yanı sıra bazı hediyeler verdi. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Lösemi Hastası Ortaokul Öğrencisi, Karnesini Evinde Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement