Lösevli Çocuklar Paris Başkonsolosunu Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Lösevli Çocuklar Paris Başkonsolosunu Ziyaret Etti

Lösevli Çocuklar Paris Başkonsolosunu Ziyaret Etti

23 Nisan etkinlikleri çerçevesinde Paris'te bulunan Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) desteğiyle tedavi gören çocuklar Paris Başkonsolosu Turgut Kural'ı ziyaret etti.

20.04.2013 00:01

23 Nisan etkinlikleri çerçevesinde Paris'te bulunan Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) desteğiyle tedavi gören çocuklar Paris Başkonsolosu Turgut Kural'ı ziyaret etti. Paris Başkonsolosu Turgut Kural çocukları makamında kabul etti.

Paris Başkonsolosu Turgut Kural, Fransa'ya gelen LÖSEV heyetini makamında kabul etti. Kabulde lösemili çocuklar ile yakından ilgilenen Kural, Türkiye'nin değişik illerinden katılan 8 öğrenciye hangi illerden katıldıklarını sordu. Yöneticiler Lösev sosyal hizmetler biriminden Gizem Tüfekçi ve Dr. Ferda Şirin'den lösemi hastalığı ve geziye katılan çocuklar hakkında bilgi aldı. Kural, çocuklara hediye verdi. LÖSEV desteğiyle tedavi gören çocuklar da Paris Başkonsolosu Turgut Kural'a el emeği bir bebek hediye etti. 23 Nisan etkinlikleri çerçevesinde Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV) desteğiyle tedavi gören çocuklar Goussainville Hanımeli, Aulnay Sous Bois Türk Kültür Dernekleri ve Fameck Türk Kültür Derneği ortak organizasyonu ile Fransa'ya gelen lösemili çocuklar, Paris'in tarihi ve turistik mekanlarını gezdi.

LÖSEV'li çocuklar Paris'in önemli turistik ve tarihi mekanlarını Goussainville Hanımeli Derneğinden Şahin Hekimoğlu ve Aulnay Sous Bois'da faaliyet gösteren Türk-Fransız Kültür Dernek Başkanı Ayşe Barış eşliğinde gezdi. LÖSEV'li çocuklar, Fameck'te ki 23 Nisan etkinliğine katılmak üzere Paris'ten ayrıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Lösevli Çocuklar Paris Başkonsolosunu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement