Lumberjack'in Military Botlarıyla Maskülen Adımlar - Son Dakika
Güncel

Lumberjack'in Military Botlarıyla Maskülen Adımlar

Lumberjack\'in Military Botlarıyla Maskülen Adımlar

Kış sezonunun en belirgin trendlerinden olan military modası, modanın her detayında kendini gösterdiği gibi bot ve çizmelerde de karşınıza çıkıyor.

07.01.2014 09:22

Konfor, şıklık ve modayı bir arada sunan Lumberjack'in kadın koleksiyonu her yaşa ve her tarza hitap ederken; sezonun trendlerinden olan military etkisi; bej, kahverengi, yeşil, kırmızı, mavi gibi birçok tonla Lumberjack botlarında kendini gösteriyor.

Kış sezonunun en belirgin trendlerinden olan military modası, modanın her detayında kendini gösterdiği gibi bot ve çizmelerde de karşınıza çıkıyor. Bağcık ve zımba detaylarıyla diğer botlardan farklılaşan Lumberjack'in military botları tüm kadınlara cesur ve konforlu adımlar sunuyor. Maskülen görünümlü military botlar, Lumberjack modellerinde desenli bağcıklar ve renkli iç astarlarla farklı bir havaya bürünerek stil sahibi kadınların dikkatini çekiyor. Military botları hem dar paça pantolonlarda; hem de etek ve elbiselerle rahatlıkla kombinleyebilir; özgür ruhunuzu adımlarınıza yansıtabilirsiniz. Güçlü adımlar için vazgeçilmez olan Lumberjack military botlar siyah, kahverengi gibi klasikleşmiş renklerin yanında; kırmızı, mavi, yeşil gibi canlı renklerle kış aylarına enerjik bir dokunuş katıyor.

Türkiye'de de toplam 850 satış noktası bulunan Lumberjack'in zengin koleksiyonunu daha yakından görebilmek için FLO, Boyner, YKM, Ayakkabı Dünyası ve diğer seçkin satış noktalarını, www.flo.com.tr ve www.lumberjack.com.tr' yi ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Lumberjack'in Military Botlarıyla Maskülen Adımlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement