Mahalle Sakinleri Paylaşıyor - Son Dakika
Güncel

Mahalle Sakinleri Paylaşıyor

Mahalle Sakinleri Paylaşıyor

Beylikdüzü Belediyesi harekete geçiyor.

16.04.2013 08:15

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, AK Parti Beylikdüzü İlçe Teşkilatı'nın mahalle bazında düzenlediği toplantılarda Barış Mahallesi 1. Etap ve Yakuplu Mahalleleri'nin sakinleri ile buluştu.

Beylikdüzü'nde mahalle bazında toplantılar tüm hızıyla devam ediyor. Yapılan toplantılarda mahalle sakinleri Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'a yapılan projeler hakkında teşekkür ederken, yapılmasını istediklerini de hazırladıkları slaytlar eşliğinde gösteriyorlar. Vatandaşlar söz hakkı isteyerek, mahallesinde yapılan veya yapılmasını istedikleri hakkında fikirlerini belirtebiliyorlar.

Barış ve Yakuplu Mahalleleri Görüşüldü

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Barış Mahallesi 1. Etap ve Yakuplu Mahallesi'nde yaşayanlarla istekleri görüşmek üzere bir araya geldi. Barış Mahallesi 1. Etap sakinleri ile Beylicium AVM'deki Erol Günaydın Salonu'nda, Yakuplu Mahallesi sakinleri ile de İhlas Koleji Konferans Salonu'nda buluşan Başkan Uzun, vatandaşların toplantılara gösterdikleri ilgiye de teşekkür etti.

AK Parti Beylikdüzü İlçe Başkanı Av. İbrahim Bülbüllü, İlçe Koordinatörü Ahmet Selim Köroğlu ve teşkilat üyelerinin de katıldığı toplantılarda Başkan Uzun, vatandaşların Beylikdüzü'nde yapılan tüm projeleri sahiplenmeleri gerektiğine vurgu yaptı.

"Mahalleci Yaklaşımda Bulunmamalıyız…"

Mahallelerden gelen talepler doğrultusunda çalışmalara devam edeceklerini belirten Başkan Uzun; ancak her mahalleye hastane yapılamayacağını belirtti. Başkan Uzun " Beykent'te yapılan hastane sadece oranın değil tüm Beylikdüzü ve İstanbul'un, Yakuplu'da yapılan Ağız Diş Sağlığı Merkezi de sadece Yakuplu'nun değil herkesin. Bizler bunu mahalleci yaklaşımla "onların var bizim yok" diye düşünmemeliyiz. Beylikdüzü'nün tüm projelerini hep birlikte sahiplenmeliyiz. Bunu da vatandaşlarımıza böyle anlatmalıyız" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mahalle Sakinleri Paylaşıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement