Malatya Esenlikle Kazanıyor - Son Dakika
Güncel

Malatya Esenlikle Kazanıyor

Malatya Esenlikle Kazanıyor

Esenlikle Kazanmaya Var mısın? Kampanyası Malatya ikinci çekilişinde 144 bin Esenlik müşterisi hediye kazanmak için yarıştı.

06.11.2012 16:18

Noter huzurunda yapılan çekilişte 4 adet Toyota Yaris ile birlikte 24 adet hediye Esenlik talihlilerine dağıtıldı.

Mehter takımının gösterisiyle başlayan program Eski Belediye binası yerinde gerçekleştirildi. Programa Malatya Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Atay, Selim Pilten, Malatya İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, Malatya Ziraat Odası Başkanı Bayram Polatbaş, MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Namık Şahin, Malatya Hacı Bektaş'ı Veli Vakfı Kültür Merkezi Başkanı Hasan Meşeli, Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, Esenlik Genel Müdür Yardımcıları Mesut Bozkurt, Münür Özpolat, Malatya Basın Kuruluşu Temsilcileri, Esenlikle çalışan tedarikçi firma temsilcileri ile birlikte birçok vatandaş katıldı.

"Esenlik 20 yılda Malatya'nın üretim devi olmuştur"

Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Atay; "Bugün Esenlik'in kazandıkça kazandıran bir programında beraberiz. 20 yıl önce tek bir marketle yola koyulan ve Saray Mahallesi'nde mütavezi bir idari binada yönetime başlayan Esenlik, bugün Malatya'nın üretim devi konumuna gelmiştir. 1400 çalışanı ve 28 süpermarket şubesiyle en kaliteli ürünü en ucuza bizlere sunan Esenlik yönetimine teşekkür ediyoruz. Bugün inşaat sektöründe de gıda sektöründe olduğu gibi bir denge unsuru olmuştur. İnşaat sektöründeki atılımlarından dolayı Genel Müdürümüz Hulusi Boyraz ve çalışanlarına teşekkür ediyoruz" dedi.

"Kendi marketlerimizden yaptığımız alışverişler bizlere hizmet olarak dönmektedir"

Malatya İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata; "Biz Malatyalı olarak kendi marketlerimizden alışveriş yaptığımızda bu kazancın bize hizmet olarak döndüğünü görmekteyiz. Her alanda göstermiş olduğu atılım ve açılımdan dolayı başta belediye başkanımız Ahmet Çakır ve Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz'ı tebrik ediyorum" dedi.

Malatya Ziraat Odası Başkanı; "Malatya gibi büyük bir şehrin Esenlik gibi bir kuruluşunun piyasada olması bizleri sevindirmektedir. Yapılan her organizasyon ve çalışma sizlerin kazanması adına yapılmaktadır. Bundan dolayı sayın belediye başkanımız ve ekibine bütün çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.

"Esenlik Sınırları Aşmış Bir Kuruluştur"

Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz; "Yılda bir defa yaptığımız kampanyanın ikinci çekilişini bugün burada gerçekleştiriyoruz. Esenlik Malatya için çok önemli ve Malatya sınırlarını aşmış bir kuruluştur. Esenlik müşterilerini önemseyen ve kaliteyi ön plana çıkaran bir kuruluştur. Esenlik yapmış olduğu o ufacık karı sizlerle paylaşmayı ilke edinmiş ve gittiği her yere bu adeti götüren cömert bir kuruluştur. Esenlik her gün büyümeye devam ederek bölgesel bir güç olma yolunda hızla ilerlemektedir. Marketlerimiz sizlerle büyümeye devam ediyor. Otuzuncu şubemizi yakında sizlerin hizmetine açacağız" dedi.

"Kumlamalı Kilit Taşı Fabrikasının Açılışı Yapılacak"

Yine bölgede tek olan kumlamalı kilit taşı fabrikamızı cuma günü sizlerin hizmetine açacağız. Özellikle kilit taşında belediyemizin ihtiyacı olan taş kullanımında bölgenin en büyük fabrikasını kurmuş durumdayız. Esenlik bir kalite bütünü, bir anlayış ve bir çizgidir. Bu çizgiyi gün geçtikçe müşterilerimiz daha da içselleştirmektedir ve bu bize bir güç vermektedir. İnşallah bu gücümüzle sürekli büyümeye devam edeceğiz. Biz büyüdükçe Malatya büyümeye devam edecek ve bizler kazanacağız" dedi.

Konuşmalardan sonra hediye kazananların belirlenmesi için çekiliş yapıldı. Malatya Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Atay, Selim Pilten, Malatya İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Namık Şahin yaptığı çekilişte Yusuf Kılıç, Erol Sertkaya, Ahmet Bayri, Günay Göktürk araba kazanan talihliler oldu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Malatya Esenlikle Kazanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement