Malatya'nın Dört Bir Tarafında Çalışıyoruz - Son Dakika
Güncel

Malatya'nın Dört Bir Tarafında Çalışıyoruz

Malatya\'nın Dört Bir Tarafında Çalışıyoruz

Malatya Belediyesi, bahar mevsimine girilmesiyle birlikte çalışmalarına hız verdi.

10.04.2012 16:51

Değişim ve dönüşüm çalışmaları kapsamında geçtiğimiz yıl birçok cadde ve sokakta yenileme ve düzenleme çalışması yapan Malatya Belediyesi, bahar mevsimine girilmesiyle birlikte çalışmalarına hız verdi.

10 Nisan Salı günü Başharık Mahallesi'nde beraberinde Başkan Yardımcıları Hasan Atay, Alican Bozkurt, Başharık Mahalle Muhtarı Erdal Akkaya ve bazı daire müdürleri ile birlikte incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Ahmet Çakır, sürdürülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Muhtar Akkaya'dan, Başkan Çakır'a teşekkür…

Başharık Mahallesinde alt yapı eksikliklerinin giderildiğini, yağmur drenaj kanallarının yanı sıra Taziye Evi çalışmalarının tamamlandığını belirten Başharık Mahalle Muhtarı Erdal Akkaya, "Bu çalışmaların yanı sıra mahallemizin en çok kullanılan sokakları olan 3,8,14 ve 23. sokakta kaldırım çalışmaları, asfalt çalışmaları, aydınlatma çalışmaları ile ağaçlandırma çalışması yapıldı. Bu çalışmaların yapılmasından dolayı mahalle sakinlerim adına Belediye Başkanımız Ahmet Çakır beye teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Çakır: Yağmur sularının şehir merkezine gelmesini engelledik…

Malatya Belediyesi olarak değişim, dönüşüm çalışmaları kapsamında Başharık Mahallesinde de çalışmalarda bulunduklarını belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yağışlı havalarda Başharık Mahallesinde su taşkınlarının olduğunu, yapılan yağmur drenaj kanallarıyla bu sorunun önüne geçmeye çalıştıklarını söyledi.

Çakır, "Çalışmalara başlamadan önce ilk olarak alt yapı eksikliklerini giderdik. Önceliğimiz kot olarak yüksek olan mahallemizin yağmur drenaj kanalarını yaparak suların şehir merkezine gelmesini engellemektir. Diğer abone bağlantıları, elektrik, doğalgaz, telefon gibi bağlantıları da yeraltına aldık. Bu çalışmaların devamında yoğun olan iki ana hattımız başta olmak üzere bazı sokaklarımızın üst yapı yenileme çalışmalarını tamamlıyoruz. Kışın sert geçmesi çalışmalarımızı aksattı. Şimdi her yerde yaptığımız çalışmalara hız verdik. Bütün ekiplerimiz aralıksız çalışmalara devam ediyorlar. Bu çalışmamızı Paşaköşkü Mahallemize kadar, İsmetpaşa Caddemize kadar olan yolları tamamlamış olacağız. Bu çalışmalarımız sadece merkezle sınırlı değil. Bütün mahallerimizde yapıyoruz. Yani kısacası Malatya'nın dört bir tarafında çalışıyoruz" dedi.

Vatandaşlardan, Başkan Çakır'a teşekkür…

Mahallelerinde sürdürülen çalışmaları izleyen vatandaşlarda, Belediye Başkanı Ahmet Çakır'ı yaptığı hizmetlerden dolayı kutlayıp, teşekkür ettiler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Malatya'nın Dört Bir Tarafında Çalışıyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement