
Manisa'da, beyaz eşya mağazası sahibi A.H., iki ay önce tanıştığı bir kadının daveti üzerine gittiği evde, sonradan gelen dört kişi tarafından dövülüp, 50 TL parası ve cep telefonu gasp edildi, iki senet imzalatıldı.
Saruhanlı İlçesi'nde beyaz eşya bayiliği yapan A.H. (35), iki ay önce bir çocuk annesi E.K. (Emine Koç) (33) ile tanıştı. E.K, geçen Cuma günü A.H.'yi Manisa, Merkez Efendi Mahallesi'ndeki evine çağırdı. İddiaya göre, A.H., E.K. ile sevişmeye başladığı sırada eve kendisini sevgilisi olarak tanıtan H.K. (Halil Kömürcüoğlu) (37) ile arkadaşları İ.Y. (İzzet Yurttapan) (35) ve A.K. (Abdullah Kurt) (32) ile oğlu E.K. (Emrah Koç) (16) geldi. Eve gelen H.K., beraberindeki üç kişiyle birlikte A.H.'yi önce dövdü, ardından da 50 TL ve cep telefonunu gasp edip, iki boş senet imzalattı. Senetleri imzalamasının ardından serbest bırakılan A.H., soluğu İl Emniyet Müdürlüğü'nde alıp, şikayetçi oldu.
Şikayet üzerine polis, E.K. ve oğlu E.K.'yi ertesi gün evlerinde gözaltına aldı. E.K.'nin sevgilisi H.K. ise Saruhanlı'daki evinde yakalandı. Polis, olaya karıştıkları ileri sürülen İ.Y. ve A.K.'nin ise arandığını bildirdi. Gözaltına alınan üç kişi polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.
GÖRÜRTÜ DÖKÜMÜ:
==============:
-Zanlıların görüntüsü
-Genel ve detay görüntüler
(Haber-Kamera: İlker KILIÇASLAN/ Manisa, (DHA)
============================================
(Tür: Yurt)
Son Dakika › Güncel › Manisa'da Esnafa Seks Tuzağı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?