Manisa'da Orman Yangını (2) - Son Dakika
Güncel

Manisa'da Orman Yangını (2)

Manisa\'da Orman Yangını (2)

Manisa'nın Salihli İlçesi'nde, ormanlık alanda çıkan yangınla ilgili söndürme çalışmaları devam ediyor.

26.07.2011 23:07

Manisa'da ORMAN YANGINI (2)

YANGINI OYUN OYNARKEN ÇOCUKLAR ÇIKARDI

Manisa'nın Salihli İlçesi'nde, ormanlık alanda çıkan yangınla ilgili söndürme çalışmaları devam ediyor. Yangın alanına gelen Manisa Valisi Celalettin Güvenç, söndürme çalışmalarına katılanlardan bilgi aldı.

Yangınla ilgili açıklama yapan Salihli Kaymakam Vekili Yüksel Ayhan, "Yangının yaşı küçük 7 çocuk tarafından çıkarıldığı tespit edildi. Aralarında bulunan 14 yaşındaki bir çocuğun yangının oyun oynarken çıktığını itiraf ettiği öğrendik" dedi. Ayhan, "Rüzgarın etkisiyle yangın kısa sürede yayıldı. Yangına yakın olan Özyurt Mahallemi'zde ve turistik otel yakınlarında güvenlik önlemleri alındı. Yangının yayıldığı alan yaklaşık 30 hektar. Rüzgarın sürekli yön değiştirmesinden dolayı işimiz zorlaşıyor. Arazöz sayısını ilerleyen dakikalarda daha da arttıracağız. Umuyorum ki daha da kötü bir durum olmadan yangını söndüreceğiz" dedi.

Yangını çıkardığı iddiasıyla gözaltına alınan 7 çocuktan 6'sının nöbetçi savcı tarafından alınan ifadelerinin ardından serbest bırakıldığı, bir çocuğun ise emniyetteki sorgusunun devam ettiği bildirildi. - Manisa/ Salihli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisa'da Orman Yangını (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement