Manisaspor'da Ozan Atağı - Son Dakika
Güncel

Manisaspor'da Ozan Atağı

Manisaspor\'da Ozan Atağı

Manisaspor'da iç transferi büyük ölçüde tamamlayan yönetim, dış transfer için kolları sıvadı, gündemine önce Ozan Sol'u aldı.

11.06.2015 13:35

Manisaspor'da iç transferi büyük ölçüde tamamlayan yönetim, dış transfer için kolları sıvadı, gündemine önce Ozan Sol'u aldı.

Teknik direktör Taner Taşkın'ın raporu doğrultusunda stoper ve santrfor mevkileri ile sağ ve sol kanada takviye yapmak üzere harekete geçen Başkan Abdullah Mergen, Altınordu'nun kapısını Ozan Sol için çaldı. Altınordu yönetiminin, geçen sezonun ikinci yarısında Aydınspor 1923'e kiralanan 22 yaşındaki sol kanat oyuncusu için süre istediği bildirildi.

Bu arada aylık giderleri azaltmak amacıyla personel tasarrufuna giden yönetim, antrenör Hikmet Şıktaşlılar'ın ardından Dilaver Mutlu'yla da yolları ayırdı. Taner Taşkın'ın diploması yeterli olmadığı için 1'inci Lig'de teknik sorumlu olarak sahaya çıkan Mutlu'nun sözleşmesi, 2'nci Lig'de böyle bir sorun yaşanmayacağı için uzatılmadı. Başkan Mergen, kulübün sabit ödemelerini azaltmak için 15-20 personelin işine son vereceklerini açıklamıştı. - Manisa

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Manisaspor'da Ozan Atağı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement