Maserati'nin, 317 Bin Avroluk Modeline Türkiye'den İki Sipariş Geldi - Son Dakika
Güncel

Maserati'nin, 317 Bin Avroluk Modeline Türkiye'den İki Sipariş Geldi

Maserati\'nin, 317 Bin Avroluk Modeline Türkiye\'den İki Sipariş Geldi

İtalyan lüks spor otomobil üreticisi Maserati'nin Türkiye'de Tofaş çatısı altındaki temsilcisi FerMas, GranTurismo modelinin 460 HP'lik en güçlü versiyonu olan Maserati GranTurismo Sport'u satışa sundu.

02.08.2012 11:42

İtalyan lüks spor otomobil üreticisi Maserati'nin Türkiye'de Tofaş çatısı altındaki temsilcisi FerMas, GranTurismo modelinin 460 HP'lik en güçlü versiyonu olan Maserati GranTurismo Sport'u satışa sundu.

Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, 5 yılda dünya çapında 15 bin adetten fazla satılan Maserati GranTurismo modelinin başarısını daha da yukarılara taşımayı amaçlayan Maserati GranTurismo Sport, Türkiye'de 317 bin avrodan başlayan anahtar teslim fiyatıyla lüks spor otomobil severlerin beğenisine sunuldu.

FerMas Satış ve Pazarlama Müdürü Ferhat Albayrak konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, yılın ilk 6 ayında 8 adet Maserati satışı gerçekleştirdiklerini vurgularken Türkiye'de yeni satışa sundukları 317 bin avroluk Maserati GranTurismo Sport'tan 2 adet sipariş aldıklarını kaydetti.

Yıl sonuna kadar 20 adet Maserati satışı gerçekleştirerek 2012 yılını hedefledikleri planlar doğrultusunda tamamlamayı arzu ettiklerini söyleyen Albayrak, "Bu hedef içinde satışlarımızın yarısından fazlasının ise GranTurismo ailesinin oluşturmasını bekliyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Yenilenen tasarım yapısıyla da dikkati çeken Maserati GranTurismo Sport'un ön tamponu, LED teknolojisi ile desteklenmiş yeni farlar ve geleneksel oval ızgara arasındaki uyumu sağlamak adına yeniden tasarlanmış olmasıyla ilgi çekiyor.

Böylece hava akışının ve fren soğutma işlevinin daha başarılı gerçekleştirilmesine imkan verilirken, Maserati'nin kırmızı çizgili krom arması 460 HP'lik Maserati sporcusunun performansı hakkında belirgin fikir vermesi bakımından önem taşıyor.

Muhabir: Hasan Arslan

Yayıncı: Hülya Ertan - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Maserati'nin, 317 Bin Avroluk Modeline Türkiye'den İki Sipariş Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement