Medicana Sivasspor'dan Fenerbahçe Yönetimine Yemek - Son Dakika
Güncel

Medicana Sivasspor'dan Fenerbahçe Yönetimine Yemek

Medicana Sivasspor\'dan Fenerbahçe Yönetimine Yemek

Medicana Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, bu akşam oynanacak Sivasspor-Fenerbahçe maçı için kente gelen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilere yemek verdi.

09.05.2015 16:34

Medicana Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, bu akşam oynanacak Sivasspor- Fenerbahçe maçı için kente gelen Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticilere yemek verdi.

Bugün saat 19.00'da 4 Eylül Stadı'nda oynanacak maç için kente gelerek takımın kamp yaptığı otelde kalan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ve yöneticiler Medicana Sivasspor Kulübü tarafından verilen yemeğe katılmak için yürüyerek Osman Ağa Konağı'na geçti. Yürüyüşte Yıldırım'a, Medicana Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz ile birlikte her iki kulübün yöneticileri de eşlik etti. Yemeğe kulüp başkanlarının yanı sıra, Fenerbahçe Genel Sekreteri Mahmut Uslu, Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Haker ve Medicana Sivasspor Başkanvekili Erdal Sarılar ile kulüp yöneticileri katıldı. Yemek sonrası burada yaklaşık 3 saat sohbet eden kulüp başkanları daha sonra yine yürüyerek takımın kamp yaptığı otele geçti. - Sivas

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Medicana Sivasspor'dan Fenerbahçe Yönetimine Yemek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement