Mehmet Bozdağ'dan Şiir Dinletisi - Son Dakika
Güncel

Mehmet Bozdağ'dan Şiir Dinletisi

Mehmet Bozdağ\'dan Şiir Dinletisi

Karaman Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan etkinliklerinde sahne alan şair Mehmet Bozdağ, okuduğu şiirlerle dinleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.

31.07.2013 17:18

"Gelseydin" adlı şiiriyle tanınan ve özellikle Peygamber Efendimiz (S.A.V.) ile sahabe döneminde yaşananları şiirlerine işleyen şair Bozdağ, anlattığı hikâyelerle de manevi duygulara tercüman oldu.

İzleyenlerin büyük beğenisini alan Mehmet Bozdağ'a, gecenin sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Osman Ünüvar teşekkür ederek, Yunus Emre biblosu hediye etti.

Rıza Kara Gönüllere Hitap Edecek

Mübarek Ramazan ayının sonlarına gelirken, Kale deki etkinlikler de tüm hızıyla sürüyor. Temmuz ayının son Ramazan akşamında (31 Temmuz Çarşamba) Rıza Kara ve Tasavvuf Müziği Grubu sahne alacağı program saat 22.30'da başlayacak.

İftar Sofrası İmam Hatip Lisesi Bahçesinde

Ramazan ayının başlamasıyla birlikte her iki gün arayla farklı mahallelerde kurulan İftar Sofrası, bugün (31 Temmuz Çarşamba) Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesine konuk olacak. Mahmudiye, Piri Reis ve Cumhuriyet mahallerinde yaşayan vatandaşlarımıza yönelik düzenlenen iftar yemeğine tüm mahalle sakinleri davet edildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mehmet Bozdağ'dan Şiir Dinletisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement