Meltem Şarkışlalı Zayıflamada Yepyeni Bir Trendi Anlatıyor - Son Dakika
Güncel

Meltem Şarkışlalı Zayıflamada Yepyeni Bir Trendi Anlatıyor

Meltem Şarkışlalı Zayıflamada Yepyeni Bir Trendi Anlatıyor

Zayıflama ve sıkılaşmada, fazla kilo, göbek yağı sorunlarına karşı 4. BOYUT Dönemi Başladı.

21.05.2015 09:38

TÜRKİYE'DE BİR İLK

Fazla Kilolara, Göbek Yağlarına ve Sarkmalara 4 Koldan Çözüm

Teknolojinin geldiği en son nokta olan 4. boyut yöntemi; fazla kilo, göbek yağı ve sarkma sorunlarına karşı, vücut şekillendirmede, zayıflama ve sıkılaşmada ameliyat seçeneğini ortadan kaldırıyor. Vücudun her tabakasına verilen ısı sayesinde tek seansta 8 santimlik incelme ile bir beden zayıflama sağlayan yöntem, estetik uygulamalarında yeni bir dönemin habercisi niteliğinde…

Birçok yöntemi denemiş olmasına rağmen özellikle, göbek, basen ve bel bölgesindeki yerleşmiş kilolarından kurtulamayanlar için en etkili çözüm olan liposaction operasyonlarının yerini TEKNOLOJİNİN GELDİĞİ SON NOKTA OLAN 4. BOYUT YÖNTEMİ ALDI.

Japonya'dan sonra Amerika'da kullanımı yaygınlaşan ilk seans ile özellikle göbek bölgesindeki yağlanmaları ve sarkmaları gidererek bir beden incelme ve toparlanma sağlayan'4D Lift Yöntemi'şimdi; Türkiye'de uygulanmaya başladı.

Yaz aylarının yaklaşmasıyla birlikte kadınların ve erkeklerin korkulu rüyası olan kol, bacak ve özellikle göbek ve basen bölgesindeki yağlar, fazla kilolar ve sarkmalar artık sorun olmayacak. Tüm dünyada giderek yaygınlaşan

FDA onaylı 4D Lift Yöntemi sayesinde uygulama öncesi dar gelen giysilerde bile bollaşma etkisi sunan bu benzersiz yöntem, şimdi Türkiye'de de uygulanmaya başladı. Türkiye'nin ilk Zayıflama ve Güzellik Koçu Meltem Şarkışlalı tarafından uygulanan bu yöntemle kadın ve erkekler; hem yerleşmiş bölgesel kilolarından kurtulacak hem de deniz sezonuna korkusuzca girebilecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Meltem Şarkışlalı Zayıflamada Yepyeni Bir Trendi Anlatıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement